Survivor All Star spoiler: Αυτοί είναι οι επόμενοι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση
Stay tuned

Survivor All Star spoiler: Αυτοί είναι οι επόμενοι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor All Star spoiler: Αυτοί είναι οι επόμενοι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση

Tα νέα από τον Άγιο Δομίνικο

Κι ενώ το ενδιαφέρον όλων των τηλεθεατών του Survivor All Star έχει εστιαστεί στον Ηλία Γκότση και τον Γιώργο Πηλίδη, που κατηγορούνται ότι παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού και κινδυνεύουν με αποκλεισμό, όπως έγραψε το Ζnews, στον Άγιο Δομίνικο η Μπλε ομάδα αντιμετωπίζει νέα ήττα.

Θυμίζουμε ότι δεν υπάρχουν πια Διάσημοι και Μαχητές και μετά το ανακάτεμα της τράπουλας οι ομάδες έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Η νέα, Κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους: Γιώργο Κόρομι, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλιο Χανταμπάκη, Τάκη Καραγκούνια, Κωνσταντίνο Βασάλο, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλία Μπόγδανο, Σάκη Κατσούλη, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στην Μπλε ομάδα ανήκουν πλέον οι: Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκα Πιλίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Στέλλα Ανδρεάδου, Μελίνα Μεταξά, Ρία Κολοβού, Μάριος Πρίαμος, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο αποψινό αγώνισμα χάνουν οι Μπλε και πρέπει να ψηφίσουν δύο υποψήφιους για αποχώρηση. Αυτοί, σύμφωνα με τα σπόιλερ, είναι ο Νικόλας Αγόρου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Θυμίζουμε ότι από το χθεσινό συμβούλιο αναδείχθηκε υποψήφια για αποχώρηση η Ελευθερία Ελευθερίου.

Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε ότι η παραγωγή θα τιμωρήσει και τους Πηλίδη και Γκότση, πραγματικά απορούμε ποιος θα μείνει για να φέρνει νίκες στην ομάδα των Μπλε.