Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση
Stay tuned

Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει όλα τα καυτά spoilers!

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Κρις Σταμούλη να ψηφίζεται από τους συμπαίκτες του, παρόλο που δεν έχει συμπληρώσει περισσότερες από δύο εβδομάδες στην παραλία. Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο;

Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει και ποια θα αναγκαστεί να μπει στη διαδικασία της ψηφοφορίας;

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers, που μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν, η μπλε ομάδα χάνει στο σημερινό αγώνισμα και πρέπει να επιλέξει υποψήφιο.

Αυτή που θα βρεθεί στον τάκο μαζί με τον Κρις Σταμούλη που προέκυψε από την ψηφοφορία της Κυριακής θα είναι η Εύη Σαλταφερίδου.

Θυμίζουμε ότι η Εύη πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο της Κυριακής γιατί δεν χάρηκε και τόσο με την είσοδο του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου. Συγκεκριμένα, όταν τον είδε να πλησιάζει στην παραλία μας θύμισε τι είχε συμβεί όταν είχαν ξανασυναντηθεί πέντε χρόνια πριν: «Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω… Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε “έλα, έλα αυτό δεν πουλάει”. Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον».

Θυμίζουμε ότι η τελική τετράδα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Τρίτης.