Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση
Stay tuned

Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει την απάντηση

Καμιά τύχη δεν έχουν οι νεοεισερχόμενοι παίκτες στο Survivor. Οι παλιοί παίκτες έχουν πλέον συνασπιστεί και δεν αφήνουν περιθώριο στους νέους να εγκλιματιστούν και να βρουν τα πατήματα τους.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τις ψηφοφορίες των τελευταίων εβδομάδων, όπου στο στόχαστρο μπαίνουν οι παίκτες που μπήκαν τελευταίοι στο παιχνίδι.

Κάπως έτσι είδαμε τον Σόζωνα Παλαίστρο Χάρο να βγαίνει στον τάκο, αμέσως μόλις έχασε την ασυλία του και τελικά να αποχωρεί από το παιχνίδι, αλλά και τον Κρις Σταμούλη να έχει την ίδια τύχη και να προτείνετε από τους συμπαίκτες του κάθε φορά που έχαναν!

Αλλά και στο χθεσινό επεισόδιο το αποτέλεσμα της κάλπης έδειξε… Χριστίνα Κεφαλά, που ήταν μια από τις τελευταίες που μπήκαν στο παιχνίδι.

Τι γίνεται όμως στο αποψινό επεισόδιο;

Σύμφωνα με τα σπόιλερ η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο ασυλίας και φαγητού είναι οι Διάσημοι. Επομένως, στο συμβούλιο του νησιού καλούνται να ψηφίσουν οι Μαχητές.

Οι Μπλε στέλνουν στον… τάκο τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη που ήρθε στον Άγιο Δομίνικο με την προτελευταία φουρνιά παικτών. Δυστυχώς, ο παίκτης που ξεχώρισε στο Survivor Ελλάδα Τουρκία δεν κατάφερε να κερδίσει τους αντιπάλους του στα αγωνίσματα γι αυτό και ήταν ο εύκολος στόχος.

Για πολλούς η υποψηφιότητα του ήταν αναμενόμενη γιατί στα στατιστικά ήταν πρώτος από το… τέλος. Για να δούμε αν τα σπόιλερ θα επιβεβαιωθούν αυτή τη φορά.