Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση
Stay tuned

Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έψαξε και έμαθε!

Μπορεί το ενδιαφέρον στο Survivor να έχει μετατοπιστεί από τα αγωνίσματα στο φιλί που αντάλλαξαν η Καρολίνα και ο Μάριος αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ψηφίζουν οι παίκτες στο αποψινό συμβούλιο.

Θα συνεχίσουν να ψηφίσουν με αγωνιστικά κριτήρια ή θα φροντίσουν να στείλουν στον… τάκο, τον Σάκη, τη Μαριαλένα, τον Μάριο και την Καρολίνα που παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού και έδωσαν ραντεβού σε μία καλύβα που βρίσκεται στη μέση των παραλιών τους.

Θυμίζουμε ότι στο χθεσινό συμβούλιο ο Λιανός έκανε μία απλή σύσταση στα τέσσερα παιδιά, αλλά υπογράμμισε ότι αν αυτό το σκηνικό επαναληφθεί θα την πληρώσουν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Επίσης, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε ότι αυτοί που αντέδρασαν πιο έντονα στα όσα αποκαλύφθηκαν για τον Μάριο και την Καρολίνα ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που γνωρίζει προσωπικά τον Μπο, μέσω του Χρήστου Δάντη.

Σύμφωνα με τα spoiler, η ομάδα που κερδίζει το αποψινό αγώνισμα είναι η μπλε. Έτσι, οι Κόκκινοι καλούνται να ψηφίσουν υποψήφιο και αυτός είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. Με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες είναι σαν να δείχνουν ότι δεν θέλουν αυτούς που αντέδρασαν σε αυτά που έγιναν στην καλύβα με τον Μάριο και την Καρολίνα.

Μένει τώρα, αν τα spoiler αποδειχθούν αληθινά, να δούμε τι δικαιολογίες θα χρησιμοποιήσουν για την ψήφο τους.