Survivor All Star spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί είναι…
Stay tuned

Survivor All Star spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί είναι…

Survivor All Star spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί είναι…

Οι πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου

Αυτή η εβδομάδα ήταν περίεργη για τους Survivors γιατί πια βλέπουμε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχουν ούτε φαβορί, αλλά ούτε και τα γνώριμα πρόσωπα που έβγαιναν κάθε εβδομάδα στον τάκο.

Με τις επιλογές να έχουν λιγοστέψει είδαμε τους παίκτες να μην ξέρουν τι να ψηφίσουν και τελικά οι υποψήφιοι που προέκυψαν είχαν πάνω κάτω την ίδια δυναμική.
Αυτό ασφαλώς δυσκόλεψε το τηλεοπτικό κοινό, καθώς όταν οι παίκτες είναι ισοδύναμοι, σε ότι αφορά τη δημοφιλία, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς ποιος τελικά θα είναι αυτός που θα λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Αυτή την εβδομάδα είδαμε να ψηφίζονται η Μελίνα Μεταξά, ο Νίκος Μπάρτζης, η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Αν εξαιρέσει κανείς τον Νίκο Μπάρτζη που δείχνει φέτος να έχει μία δυναμική και για αρκετούς θεωρείται φαβορί για τη νίκη και ίσως και τον Ηλία Μπόγδανο που είχε φτάσει πολύ κοντά στο έπαθλο στο προηγούμενο Survivor, οι δύο κοπέλες ήταν περίπου ισοδύναμες.

Γι’ αυτό και πραγματικά ήταν δύσκολο να προβλέψει κανείς ποιος τελικά θα πρέπει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο τελικά η παίκτρια που θα βγάλει εισιτήριο επιστροφής είναι η Μελίνα Μεταξά.

Μένει να δούμε αν τα σπόιλερ θα επαληθευτούν…