Survivor: Αποχωρεί η Μυριέλλα Κουρεντή και μπαίνει ο Κώστας Νικούλι; Τα σενάρια, οι φήμες και η αλήθεια
Stay tuned

Survivor: Αποχωρεί η Μυριέλλα Κουρεντή και μπαίνει ο Κώστας Νικούλι; Τα σενάρια, οι φήμες και η αλήθεια

Survivor: Αποχωρεί η Μυριέλλα Κουρεντή και μπαίνει ο Κώστας Νικούλι; Τα σενάρια, οι φήμες και η αλήθεια

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στα δημοσιογραφικά γραφεία με δύο σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και αφορούν στο Survivor. Δύο σενάρια διαφορετικά μεταξύ τους που με ένα τρόπο συνδέονται κιόλας.

Το πρώτο θέλει τη Μυριέλλα Κουρεντή να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor. Η φήμη αυτή άρχισε να κυκλοφορεί γιατί στο αποψινό επεισόδιο ακούγεται να παραπονιέται για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην καλύβα και να λέει ότι αν είναι έτσι το καλύτερο που θα έπρεπε να κάνει είναι να φύγει.

Η φήμη αυτή ενισχύθηκε και με μία άλλη που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο και θέλει τον Κώστα Νικούλι, που υποδύεται τον Πέτρο στον «Σασμό» να ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του Alpha, του οποίου ο ρόλος ολοκληρώνεται σε μερικές μέρες, δέχτηκε δελεαστικότατη πρόταση από την παραγωγή του Survivor και ότι το ποσό που του προσφέρουν είναι 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Τι από όλα αυτά ισχύει; Τελικά και στις δύο περιπτώσεις είναι… άνθρακας ο θησαυρός.

Η μεν Μυριέλλα ακούστηκε να λέει την ατάκα ότι θέλει να φύγει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Μπορεί οι συμπαίκτες της να την ψηφίσουν και να είναι υποψήφια για αποχώρηση, αλλά αυτό είναι διαφορετικό.

Σε ότι αφορά τον Κώστα Νικούλι η φήμη διαψεύδεται από επίσημα χείλη! «Δεν ισχύει» ήταν η απάντηση που έλαβα και ήταν κατηγορηματική. Ο ίδιος ο ηθοποιός μάλιστα σε σημερινή του συνέντευξη στο «Στούντιο 4» διέψευσε αυτοπροσώπως ότι έχει δεχτεί πρόταση από ριάλιτι.

Επομένως, για την ώρα αναμένουμε την άφιξη του Άρη Σοϊλέδη στο νησί και κάποιων άλλων που θα καλύψουν το κενό που άφησαν η Κρυσταλλία, ο «βασιλιάς της ομπρέλας» Σταμάτης και ο Θανάσης και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει το κοινό στην επόμενη ψηφοφορία.

Stay tuned.