Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Βαλάντης; Όλη η αλήθεια!
Stay tuned

Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Βαλάντης; Όλη η αλήθεια!

Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Βαλάντης; Όλη η αλήθεια!

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία πληροφορία που θέλει ο Βαλάντης να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor.

Η αλήθεια είναι ότι με την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στον Άγιο Δομίνικο και τον τραγουδιστή να έχει κα«ημερινούς καβγάδες με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, του οποίου δεν θέλει να ακούει ούτε τη χροιά της φωνής του, τη Μυριέλλα Κουρεντή που την κατηγορεί ότι αφέθηκε στην αγκαλιά του αγρότη και τον «Τσακατσούκα» που έφτασε στο σημείο να τον αποκαλέσει «μπάρμπα» αντιλαμβανόμαστε ότι το κλίμα είναι βαρύ για εκείνον.

Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε να εναντιώνεται ακόμα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που μέχρι πρότινος δεν είχε πάρει θέση στην κόντρα.

Ο ίδιος ο Βαλάντης, όπως είδαμε στα συμβούλια, εξέφρασε πολλές φορές τις επιφυλάξεις του για μέλη της ομάδας του και μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει.

Ωστόσο, αυτή του η δυσαρέσκεια, δεν μεταφράζεται σε οικειοθελή αποχώρηση. Αυτό μου μεταφέρει άνθρωπος που γνωρίζει πολλά. Ο Βαλάντης δεν αποχώρησε- τουλάχιστον όχι ακόμα γιατί είναι υποψήφιος- και ούτε έχει πάρει ήδη το αεροπλάνο για την Ελλάδα, όπως κυκλοφορεί.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στο φετινό Survivor υπάρχει ειδικός όρος για τις οικειοθελείς αποχωρήσεις. Και αν κάποιος παίκτης θελήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς δεν θα εισπράξει την αμοιβή του, εκτός αν συντρέχουν λόγοι υγείας, που εκεί πια είναι αναγκασμένος να φύγει.

Ο Βαλάντης λοιπόν παραμένει στο νησί και συνεχίζει να υψώνει τον τόνο της φωνής του σε όσους αισθάνεται ότι δεν παίζουν τίμιο παιχνίδι.