Survivor: Αυτή είναι η απόφαση του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν
Stay tuned

Survivor: Αυτή είναι η απόφαση του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν

Survivor: Αυτή είναι η απόφαση του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν

O Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε τις νεότερες εξελίξεις

Μπορεί το Survivor All Star να μην έκανε τα 40άρια στα νούμερα που θα περίμεναν κάποιοι αλλά τηρουμένων των αναλογιών κατάφερε να έχει αξιοπρεπή ποσοστά.

Πόσω μάλλον όταν η περσινή σεζόν για τον ΣΚΑΪ ήταν ιδιαίτερη και δύσκολη και πολλές εκπομπές περιορίστηκαν σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Το Survivor, που καλύπτει περισσότερες από τρεις ώρες προγράμματος κάθε μέρα και μάλιστα στην prime time ζώνη κατάφερε να έχει μέσο όρο υψηλότερο του 15 % γι αυτό και στον ΣΚΑΪ σκέφτονται πολύ σοβαρά να το επαναφέρουν.

Παρόλο που κάποιοι σκέφτονταν ότι θα έπρεπε για κάποιο διάστημα το «προϊόν» να «ξεκουραστεί» για να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιστρέψει κανονικότατα από τον Ιανουάριο.

Η απόφαση αυτή, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, έχει να κάνει και με τι ότι δίνει τροφή και στις υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού.

Τα ποσοστά της Φαίης Σκόρδα αυξήθηκαν όταν είχε κάποιο καλεσμένο από το Survivor που είχε απασχολήσει τα media όπως και της Μαρίας Μπακοδήμου, που σε συνδυασμό με την αλλαγή της ώρας είχε σταθερά διψήφια ποσοστά και έκλεισε τη σεζόν με τηλεθέαση υψηλότερη του 14 %.

Επίσης, παρόλο που ο Ατζούν Ιλιτζαλί προανήγγειλε στον τελικό του ριάλιτι ότι θα υπάρξει κι άλλο Survivor All Star, το πιθανότερο αυτή την στιγμή είναι να γίνει ένα κλασικό παιχνίδι με Διάσημους και Μαχητές.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιανός: Θα γίνει Survivor All Star 2;