Survivor: Μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης
Stay tuned

Survivor: Μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης

Survivor: Μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης

Ο τραυματισμός της Σοφίας αλλάζει τα πλάνα και ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει τις λεπτομέρειες

Ξέρουμε ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Αποδεικνύεται κάθε εβδομάδα που μπαίνουν νέοι παίκτες και θα αποδειχθεί και στη σημερινή εκπομπή.

Χθες το βράδυ, είδαμε στο συμβούλιο του νησιού να ανακοινώνονται οι τρεις υποψήφιοι που είναι ο Αλέξης Παππάς, ο Chris Σταμούλης και ο Πάνος Καλίδης. Μία ψηφοφορία που είναι πολύ δύσκολη και ιδιαίτερα κρίσιμη τη δεδομένη στιγμή.

Την ίδια στιγμή η Σοφία από την κόκκινη ομάδα έσπασε το δάχτυλο του ποδιού της και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Αυτό, σύμφωνα με τα spoiler, θα την αναγκάσει να αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί δεν μπορεί να αγωνιστεί και θέλει να είναι χρήσιμη στην ομάδα της. Άλλωστε, όταν και πριν από μερικές μέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο είπε στους συμπαίκτες της ότι δεν θα ήθελε να παραμένει στο Survivor αν είναι να μη συμμετέχει στα αγωνίσματα και να δίνει νίκες στην ομάδα της.

Τι θα γίνει όμως αν τελικά η Σοφία αποχωρήσει οικειοθελώς; Δύο λύσεις υπάρχουν σε αυτό το πρόβλημα. Ή να μπει μία νέα παίκτρια, όπως έγινε με την περίπτωση της Ελένης Χαμπέρη που ήρθε όταν έφυγε η Μαριπόζα, ή να επιστρέψει το τελευταίο πρόσωπο που αποχώρησε. Αυτό είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Αλλά η Ανθή δεν πληροί μία βασική προϋπόθεση. Έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία και γνωρίζει τι συμβαίνει έξω. Άρα η Ανθή δεν μπορεί να επιστρέψει.

Το να μπει νέος παίκτης στην παρούσα φάση επίσης είναι κάτι που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Άλλωστε ο Γιώργος Λιανός είχε υπογραμμίσει ότι η Ελένη Χαμπέρη είναι η τελευταία παίκτρια που θα μπει στο παιχνίδι.

Το επόμενο σενάριο που θα μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία είναι να μην αποχωρήσει κανένας στη σημερινή ψηφοφορία. Αυτό άλλωστε συνέβη και σε προηγούμενη φάση του παιχνιδιού. Ή ακόμα κι αν αποχωρήσει να παραμείνει τελικά στον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει την Κυριακή, πριν δηλαδή ανοίξει το κινητό του.

Αυτά τα δύο σενάρια, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τα επικρατέστερα και μένει να δούμε ποιο θα προκριθεί.