Survivor spoiler: Διπλή αποχώρηση απόψε από το ριάλιτι;
Stay tuned

Survivor spoiler: Διπλή αποχώρηση απόψε από το ριάλιτι;

Survivor spoiler: Διπλή αποχώρηση απόψε από το ριάλιτι;

Η έλευση της Κάτιας Ταραμπάνκο φαίνεται ότι αλλάζει πολλά!

Το ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών το έχουμε καταλάβει ήδη από τους προηγούμενους κύκλους που είδαμε να μπαίνουν νέοι παίκτες ακόμα και τρεις μήνες μετά την έναρξη και να μπερδεύονται οι ομάδες πολύ πριν από την ένωση.

Από ό,τι φαίνεται όμως το φετινό Survivor κρύβει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, αφού κάθε εβδομάδα δεν ξέρουμε τι θα συμβεί την επόμενη. Κάπως έτσι τη Δευτέρα είδαμε τον Γιώργο Λιανό να λέει στους Διάσημους που έχασαν το έπαθλο ασυλίας ότι θα πρέπει να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Και βρεθήκαμε αυτή την εβδομάδα με πέντε υποψήφιους από την ομάδα των Διασήμων και αναμένουμε σήμερα το βράδυ να μάθουμε ποιος αποχωρεί.

Ε, λοιπόν τα spoiler που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται στο σημερινό επεισόδιο να έχουμε δύο αποχωρήσεις και όχι μία. Η μία θα είναι αυτή που θα βγει από την ψηφοφορία του κοινού και η άλλη θα είναι οικειοθελής.

Μάλιστα, αυτοί που κυκλοφόρησαν τη συγκεκριμένη πληροφορία τη συνδέουν και με το ότι έχει ήδη φτάσει στον Άγιο Δομίνικο τόσο ο Σάκης Αρσενίου, όσο και η Κάτια Ταραμπάνκο. Υποστηρίζουν δηλαδή ότι στον επόμενο αγώνα η ομάδα των Διασήμων θα ενισχυθεί με δύο και όχι με έναν νέο παίκτη και ότι η Κάτια, παρόλο που έφυγε από την Αθήνα τη Δευτέρα, θα μπει στο παιχνίδι το Σαββατοκύριακο.

Η πληροφορία αυτή μας κάνει να πιστεύουμε ότι πιθανότατα σήμερα να φύγει ένας άντρας και μία γυναίκα.

Αλλά βέβαια αυτά είναι φήμες και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα μεσάνυχτα για να δούμε αν θα επαληθευτούν ή όχι.