Survivor: Τα «όχι» και οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής
Stay tuned

Survivor: Τα «όχι» και οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής

Survivor: Τα «όχι» και οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής

Ο Γιάννης Πουλόπουλος συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες για το ριάλιτι επιβίωσης

Το ένα ραντεβού μετά το άλλο κάνουν celebrities και μαχητές για μια θέση στο… Survivor. Από τις 9 το πρωί χθες μέχρι αργά το βράδυ κόσμος πήγαινε και ερχόταν στα γραφεία της Acun Media.

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα από διάφορες εκπομπές και αρκετά τα όχι που ακούστηκαν είτε από το στόμα των υπευθύνων της παραγωγής, είτε από τους ίδιους τους celebrities.

Το πιο ηχηρό «όχι» το είπε η Ιωάννα Τουνη. Το μοντέλο, όπως είπε και στο «Ευτυχείτε», αρνήθηκε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, παρόλο που της πρότειναν να παίρνει 4500 ευρώ την εβδομάδα.

Όχι στην πρόταση για το Survivor, είπε και ο Ιωάννης Μελισσανίδης, παρόλο που ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα που βολιδοσκόπησαν οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού.

Δύο άλλα πρόσωπα που προσέγγισαν για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν ο τραγουδιστής Άρης Μακρής και η παρουσιάστρια Άννα Μαρία Βέλλη. Προφανώς, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού σκέφτηκαν ότι θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ένα πρώην ζευγάρι να αγωνίζεται στην ίδια ομάδα. Αλλά η απάντηση και των δύο ήταν αρνητική.

Συζητήσεις για το Survivor είχε κάνει και ο ηθοποιός Πάνος Μαλικούρτης που θυμόμαστε από τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Θα γίνει της πολυκατοικίας», όπου υποδυόταν τον gay συγκάτοικο της Βασιλικής Ανδρίτσου. Σε διαπραγματεύσεις ήταν και ο τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος που γνωρίσαμε κυρίως από το Your Face Sounds Familiar, όπως και η fashion blogger Έλενα Γαλύφα.

Και στις τρεις αυτές περιπτώσεις η απάντηση ήταν «όχι».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι παρόλο που ο αρχικός σχεδιασμός ήταν το Survivor να βγει στον αέρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, νεότερες πληροφορίες το θέλουν να ξεκινάει πολύ νωρίτερα.