Τατιάνα Στεφανίδου: Το παρασκήνιο του τέλους της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ
Stay tuned

Τατιάνα Στεφανίδου: Το παρασκήνιο του τέλους της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ

Τατιάνα Στεφανίδου: Το παρασκήνιο του τέλους της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ

Όσα έμαθε ο Γιάννης Πουλόπουλος και μεταφέρει στο Znews

Με μία ανάρτηση που έκανε στο Tlife η Τατιάνα Στεφανίδου ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

Η πρωτοβουλία της αυτή ομολογουμένως ξάφνιασε πολλούς καθώς αυτό που γνωρίζαμε από την πλευρά του ΣΚΑΪ είναι ότι δεν έγινε κάποιο ραντεβού με τη διοίκηση του σταθμού και την παρουσιάστρια.

Το ίδιο ισχύει όχι μόνο για την Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα και την Ελένη Τσολάκη, για τους οποίους υπάρχουν ερωτηματικά, σχετικά με το πώς θα τους αξιοποιήσει ο σταθμός του χρόνου.

Γιατί όμως η Τατιάνα αποφάσισε να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ; Αυτό που μου μετέφεραν άνθρωποι που την γνωρίζουν καλά είναι ότι με την κίνηση αυτή ήθελε να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την παραφιλολογία που κυκλοφορούσε γύρω από το όνομά της. Διότι η αλήθεια είναι ότι μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε διαβάσει από το ότι θα αναλάβει τη θέση του συζύγου της στο Mega, ότι θα επιστρέψει στη ζώνη 12 με 2 στον ΣΚΑΪ ή ότι θα μετακομίσει στην καθημερινή απογευματινή ζώνη του σταθμού. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα από αυτά δεν ίσχυε και είναι άγνωστο ποιος και γιατί διέρρεε αυτά τα σενάρια.

Είναι επίσης γεγονός ότι ο σταθμός άλλαξε τα πλάνα του για την παρουσιάστρια, καθώς παρόλο που είχε αρχίσει να “χτίζει” τη μεσημεριανή ζώνη, αποφάσισε να τη μετακινήσει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, καθότι αυτές ήταν οι ανάγκες του προγράμματος. Παρόλα αυτά η Τατιάνα Στεφανίδου είχε δεχτεί την αλλαγή ως μία ακόμη επαγγελματική πρόκληση και μάλιστα είχε δηλώσει στον Νίκο Μουτσινά ότι “θα είναι μια ευκαιρία να κάνω καλύτερη ποιότητα τηλεόρασης”.

Σίγουρα λοιπόν η απόφαση αυτή η συνεργασία να ολοκληρωθεί είναι κάτι που δεν πάρθηκε από τη μία μέρα στην άλλη και σίγουρα όχι εν θερμώ.

Όσο για το πού θα δούμε την παρουσιάστρια του χρόνου; Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε διότι μέχρι και το τέλος της εκπομπής της δεν θα γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Είναι γεγονός ότι στο Mega θα ήθελαν να εντάξουν ένα πρόσωπο σαν την Τατιάνα, όχι όμως για την απογευματινή ζώνη, αλλά για τη μεσημεριανή. Αλλά επειδή ακόμα τα πράγματα είναι πολύ ρευστά στο μεγάλο κανάλι, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι…