Stay tuned

Τέλος η ψυχαγωγία από τον ΣΚΑΪ: Τι γίνεται με το “Καλό μεσημεράκι” και τις “8 λέξεις”;

Τέλος η ψυχαγωγία από τον ΣΚΑΪ: Τι γίνεται με το “Καλό μεσημεράκι” και τις “8 λέξεις”;

Πλούσιο το τηλεοπτικό παρασκήνιο που διαμορφώνει ο κορονοϊός

Η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε έχει αναγκάσει τους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς να αλλάξουν εντελώς το πρόγραμμά τους.

Εκπομπές σταμάτησαν, σίριαλ δεν ολοκληρώθηκαν και ακόμα και τα προγράμματα που βγαίνουν στον αέρα δυσκολεύονται, καθώς ουσιαστικά δουλεύουν με το μισό προσωπικό.

Ο ΣΚΑΪ που είναι το κανάλι που εμπιστεύονται οι Έλληνες για την ενημέρωσή τους αποφάσισε από την πρώτη στιγμή να ενισχύσει αυτό το κομμάτι. Έτσι, εδώ και δέκα μέρες σταμάτησαν το “Μεσημέρι” με τον Γιώργο Λιάγκα και το “Καλό μεσημεράκι” με τον Νίκο Μουτσινά, το Big Brother αναβλήθηκε, ενώ από τις “8 λέξεις” προβάλλεται μόνο ένα επεισόδιο.

Παρόλο που στον Alpha συνεχίζουν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day και η Ναταλία Γερμανού με το “Καλύτερα δεν γίνεται”, στο Star η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με τη “Φωλιά των Κου Κου” και στο Open η Σίσσυ Χρηστίδου, η Αννίτα Πάνια και τώρα επέστρεψε και η Κατερίνα Καινούργιου, στον ΣΚΑΪ έχουν πάρει την απόφαση να αφήσουν το πρόγραμμα, όπως είναι, μέχρι το Πάσχα.

Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα προβάλλεται σε επανάληψη και θα το επανεξετάσουν μετά το Πάσχα, ανάλογα με το πώς θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.

Και πολύ δικαιολογημένα, διότι το ύφος της εκπομπές είναι πολύ συγκεκριμένο και δεν θα μπορούσε να στραφεί προς το infotainment, όπως έχουν κάνει άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές.

Οι “8 Λέξεις” θα συνεχιστούν μέχρι τον Απρίλιο με τα επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει μετά. Οι περισσότεροι Έλληνες ηθοποιοί που είχαν αποκλειστεί μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα στην Κύπρο επέστρεψαν με την οδηγία ότι τα γυρίσματα θα συνεχιστούν όταν η κατάσταση θα αλλάξει.

Έτσι κι αλλιώς ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου έχουν συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ και έτσι οι “8 λέξεις” θα είναι στο πρόγραμμα του σταθμού την επόμενη χρονιά.

Exit mobile version