Τέλος τα ριάλιτι από τον Alpha; Τι θα γίνει με το The Bachelor;
Stay tuned

Τέλος τα ριάλιτι από τον Alpha; Τι θα γίνει με το The Bachelor;

Τέλος τα ριάλιτι από τον Alpha; Τι θα γίνει με το The Bachelor;

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Τόσο το πρώτο Bachelor με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και πολύ περισσότερο το δεύτερο με τον Αλέξη Παππά «έγραψαν» και προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις από τους φαν, αλλά και τους πολέμιους.

Παρόλο που και οι δύο κύκλοι του παιχνιδιού που κάνει πάταγο στο εξωτερικό πήγαν πολύ καλά από πλευράς τηλεθέασης δεν θα το δούμε του χρόνου στον Alpha.

Ο λόγος έχει να κάνει με τον προγραμματισμό του καναλιού που στρέφεται πλέον στη μυθοπλασία.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Σασμού» που γκρέμισε από τον θρόνο τους τις «Άγριες μέλισσες» αλλά και τις διθυραμβικές κριτικές και την καλή απόδοση που είχε το σίριαλ «Ψέματα», ο Alpha θέλει να ενισχύσει την prime time ζώνη με νέες σειρές.

Μία από αυτές είναι το «Αυτή η νύχτα μένει» για την οποία σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, μιας και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατήσουν ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου.

Πρόκειται για μία σειρά που βασίζεται βεβαίως στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και είχε γίνει και ταινία με την Αθηνά Μαξίμου και τον Νίκο Κουρή.

Εκτός από αυτές τις σειρές, συνεχίζεται για ακόμη μία χρονιά και η «Μουρμούρα, ενώ αναζητείται νέα κομεντί για να προβάλλεται στη θέση του «Άσε μας ρε μαμά».

Όπως εύκολα λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί κανείς η prime time ζώνη του σταθμού θα είναι γεμάτη από ελληνικά σίριαλ και δεν υπάρχει χώρος πια για ριάλιτι.