The Voice: Ποια θα αντικαταστήσει την Χριστίνα Μπόμπα;
Stay tuned

The Voice: Ποια θα αντικαταστήσει την Χριστίνα Μπόμπα;

The Voice: Ποια θα αντικαταστήσει την Χριστίνα Μπόμπα;

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Το The Voice επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες και ο κόσμος έχει ανταποκριθεί πολύ θετικά. Αν και η Κυριακή είναι μια δύσκολη μέρα γιατί όλα τα κανάλια προβάλλουν αγαπημένα φιλμ από τον ελληνικό κινηματογράφο ή ξένες ταινίες τελευταίας παραγωγής τοThe Voice πρωταγωνίστησε στη λίστα με τις θεαματικότητες της AGB.

Και δικαιολογημένα, γιατί η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και έχουν αναπτύξει τηλεοπτική χημεία. Αλλά και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ήταν η περσινή προσθήκη στην κριτική επιτροπή, μετά την αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια ξεπέρασε το άγχος της πρώτης φοράς και φέτος πραγματικά… «κεντάει».

Στο νέο The Voice είδαμε ότι δεν υπάρχει κάποιος ή κάποια που να έχει αντικαταστήσει τη Χριστίνα Μπόμπα. Όλο το κομμάτι του backstage που στους πρώτους κύκλους είχε αναλάβει η Λάουρα Νάργες έχει περάσει στα χέρια του Γιώργου Λιανού.

Βέβαια, όπως μου λένε οι πληροφοριοδότες μου από τον ΣΚΑΪ, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Μπορεί στις οντισιόν που μαγνητοσκοπούνται ο Γιώργος να συνομιλεί με τους συγγενείς και τους φίλους των παικτών, αλλά όταν θα ξεκινήσουν τα live θα πρέπει ο Λιανός να έχει συμπαρουσιάστρια που να μεταφέρει το κλίμα στα παρασκήνια.

Είναι αρκετά τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για αυτό τον ρόλο. Η εταιρεία παραγωγής που «τρέχει» το The Voice εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ανάμεσα στα οποία είναι και να επιστρέψει η Λάουρα Νάργες, αν και υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι ίσως θα έπρεπε να απευθυνθούν σε ένα νέο πρόσωπο, για να υπάρξει και το στοιχείο της ανανέωσης.

Η Χριστίνα Μπόμπα πάντως δεν θα συνεργαστεί φέτος με το The Voice και η απόφαση έχει παρθεί εδώ και πολύ καιρό.

Η τελική απόφαση για την αντικαταστάτρια της Μπόμπα θα παρθεί τον Οκτώβριο. Άλλωστε, τώρα που το The Voice προβάλλεται πια μια φορά την εβδομάδα τα live θα αργήσουν πολύ. Μάλιστα, όπως μαθαίνω, ο τελικός του παιχνιδιού θα γίνει τον Φεβρουάριο.

Το The Voice θα παραμείνει στις τηλεοπτικές μας οθόνες για πέντε μήνες- κάτι που είχαμε να δούμε από την εποχή του Fame Story 3-οπότε υπάρχει περιθώριο χρόνου για να επεξεργαστούν όλες τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι.