Θρίλερ στον Άγιο Δομίνικο: Μένει ή φεύγει η Κάτια Ταραμπάνκο;
Stay tuned

Θρίλερ στον Άγιο Δομίνικο: Μένει ή φεύγει η Κάτια Ταραμπάνκο;

Θρίλερ στον Άγιο Δομίνικο: Μένει ή φεύγει η Κάτια Ταραμπάνκο;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Ένα πραγματικό θρίλερ ζουν οι άνθρωποι της παραγωγής της Acun Medya. Και όχι άδικα αφού η πιο δημοφιλής παίκτρια των «Διασήμων», η Κάτια Ταραμπάνκο,  κινδυνεύει να αποχωρήσει από το Survivor.

Όπως είναι ήδη γνωστό από την Τετάρτη, αισθάνθηκε για δεύτερη φορά μία έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα λίγο πριν νοσηλευθεί η ίδια η παίκτρια, μιλώντας στις κάμερες, εξήγησε ότι έχει ένα αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί. Το πρόβλημα αυτό δεν την άφηνε να κοιμηθεί.

Η κόπωση που ένιωθε εξαιτίας της αϋπνίας σε συνδυασμό με την πείνα την έκαναν να αισθάνεται ακόμα πιο αδύναμη.

Οι άνθρωποι της παραγωγής θεώρησαν σωστό να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο η Κάτια και να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παρόλο που δεν συντρέχει λόγος να παραμένει στο νοσοκομείο, δεν έχει ακόμα το σθένος να αγωνιστεί. Και όπως λένε οι γιατροί που την παρακολουθούν δεν θα είναι σε θέση να συμμετέχει σε αγωνίσματα για αρκετό καιρό ακόμα.

Επομένως τόσο οι άνθρωποι της παραγωγής όσο και η ίδια πιστεύουν ότι καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Αν όντως συμβεί αυτό, που τις τελευταίες ώρες φαίνεται το πιθανότερο σενάριο, θα αλλάξουν αρκετά στο παιχνίδι επιβίωσης τις επόμενες ημέρες.

Διότι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ομάδα των «Διάσημων» αντιμετωπίζει έτσι κι αλλιώς πολλά προβλήματα αφού οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσουν τους «Μαχητές».

Και μπορεί η ομάδα των διάσημων να να ενισχυθεί με τη Βαλέρια Χοψονίδου και τον Ηλία Μπογδάνο, αλλά δύο κούκοι δεν φέρνουν την άνοιξη. Δεν αποκλείεται καθόλου λοιπόν μέσα στις επόμενες ημέρες να δούμε παίκτες από τη μία ομάδα να παίρνουν μεταγραφή για την άλλη.

Η κίνηση αυτή θεωρείται επιτακτική στη συγκεκριμένη φάση αν και εφόσον η Κάτια δεν επιστρέψει στην ομάδα των «Διάσημων».

Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το γνωρίζουμε αύριο ή το πολύ μεθαύριο.