«Το καφέ της Χαράς»: Τι αλλάζει τώρα που η Σοφία Μουτίδου δεν θα είναι στο σίριαλ;
Stay tuned

«Το καφέ της Χαράς»: Τι αλλάζει τώρα που η Σοφία Μουτίδου δεν θα είναι στο σίριαλ;

«Το καφέ της Χαράς»: Τι αλλάζει τώρα που η Σοφία Μουτίδου δεν θα είναι στο σίριαλ;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Από την Πέμπτη που η Σοφία Μουτίδου είπε σε συνέντευξή της στο «Καλοκαίρι #not» ότι δεν θα είναι στο «Καφέ της Χαράς» ξεκίνησε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων, αλλά και δηλώσεων από τον Χάρη Ρώμα και τη Σοφία Μουτίδου.

Την αρχή έκανε ο Χάρης Ρώμας αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο λόγος που η δασκάλα δεν θα επιστρέψει στο Κολωκοτρωνίτσι είναι γιατί το πρόγραμμα γυρισμάτων του “Καφέ της Χαράς” δεν συμβάδιζε με τις υποχρεώσεις που έχει η Σοφία στο The Booth.

Η Σοφία σε βίντεο που ανέβασε στο YouTube έδωσε άλλη διάσταση, υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα ήταν οικονομικό και ότι όταν συζήτησε με την παραγωγή δεν τα βρήκαν.

Ο Χάρης Ρώμας με τη σειρά του, μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είπε ότι εκτός από το οικονομικό, υπήρξε θέμα και με τα γυρίσματα, το οποίο δεν μπορούσε να λυθεί γιατί το καστ είναι πολυπληθές και απαιτείται από τους ηθοποιούς να είναι αρκετές ώρες και ημέρες στο set για να βγει ένα επεισόδιο.

Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί μέχρι τώρα είναι το τι θα γίνει με το “Καφέ της Χαράς” τώρα που η Σοφία Μουτίδου δεν θα είναι στη σειρά. Κι αυτό γιατί ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά είχαν ήδη γράψει τον ρόλο της Σοφίας, η οποία μάλιστα θα επέστρεφε στο Κολωκοτρωνίτσι για να πάρει την εκδίκησή της.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο κύκλο η δασκάλα έφυγε από το χωριό, επειδή τρελάθηκε όταν κατάλαβε ότι το πάθος της για τον Πώποτα δεν είχε ανταπόκριση. Στο νέο “Καφέ της Χαράς” λοιπόν η δασκάλα θα επέστρεφε, για να πάρει το αίμα της πίσω και θα αναστάτωνε όχι μόνο τον Περίανδρο και τη Χαρά αλλά και όλους τους κατοίκους του χωριού.

Οι δύο σεναριογράφοι, όπως μαθαίνω, αποφάσισαν να ξαναγράψουν το σενάριο χωρίς τον ρόλο της δασκάλας. Παρόλο που είχαν κάνει πολλή δουλειά και είχαν έτοιμες τις ιστορίες του δεύτερου κύκλου σκέφτηκαν ότι δεν θα είχε νόημα να αντικατασταθεί η Σοφία από κάποια άλλη ηθοποιό. Και επειδή ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε τη Μουτίδου να παίζει σε δώδεκα επεισόδια, έχουν πολλά να αλλάξουν. Μάλιστα, όπως μαθαίνω, ενώ τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια θα ξεκινούσαν σήμερα, έχουν αναβληθεί για δύο εβδομάδες.