To Star επενδύει στη μυθοπλασία
Stay tuned

To Star επενδύει στη μυθοπλασία

To Star επενδύει στη μυθοπλασία

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Μπορεί το Star να είναι expert στα ριάλιτι, όπου κυριολεκτικά ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσάφι, αλλά φέτος αποφάσισε να επενδύσει και στη μυθοπλασία. Βλέποντας τη λαχτάρα του κόσμου για τις ελληνικές σειρές το κανάλι θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του μία σειρά υψηλών προδιαγραφών.

Τα υψηλά νούμερα της σειράς “Έτερος εγώ”, που μετά την προβολή του στη συνδρομητική τηλεόραση, μεταδόθηκε από το Star, έδειξαν στους υπεύθυνους ότι ένα καλογυρισμένο σίριαλ θα έχει πάντα το κοινό του.

Έτσι, παράλληλα με το GNTM που έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζεται, το Star αναζητεί το κατάλληλο σίριαλ που θα μπορούσε να εντάξει τη νέα σεζόν στο πρόγραμμά του. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτή τη σεζόν δεν θα δούμε το Globetrotters, το οποίο δεν θα μπορούσε να γυριστεί από τη στιγμή που τα αεροδρόμια είναι κλειστά. Έτσι, υπάρχει περιθώριο ενίσχυσης του προγράμματος με νέα projects.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και το Dancing with the Stars μετατίθεται για το δεύτερο μισό της σεζόν. Όπως ακριβώς ο ΑΝΤ1 αποφάσισε το Your face Sounds Familiar να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2021, γιατί ξέρει ότι σε ενδεχόμενο νέων περιοριστικών μέτρων, δεν θα μπορέσει να κάνει ένα πολυπληθές σόου με παρουσία ζωντανού κοινού, έτσι και το Star με την ίδια λογική το μετέθεσε για αργότερα.

Έτσι, στο νέο πρόγραμμα του σταθμού, εκτός από το GNTM, που θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, αναμένεται να ενταχθεί και ένα καινούργιο σίριαλ, το οποίο ακόμα αναζητείται.

Κατά τα άλλα, στο υπόλοιπο πρόγραμμα δεν θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, αφού ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις.