Τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision προσεβλήθη από κορονοϊό
Stay tuned

Τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision προσεβλήθη από κορονοϊό

Τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision προσεβλήθη από κορονοϊό

Σε κώμα για 21 μέρες

Οι λάτρεις της Eurovision ξέρουν καλά τον Anastazio που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision το 1990 με το τραγούδι “Μιλάς πολύ”.

Ήταν από τις πρώτες φορές που ένας τραγουδιστής έκανε ολόκληρη χορογραφία επί σκηνής και μια από τις πιο ευρωπαϊκές συμμετοχές της χώρας, επηρεασμένη από την pop μουσική των 80s και τους Stock Aitken Waterman, που υπέγραφαν τότε τις μεγάλες επιτυχίες της Kylie Minogue, του Jason Donovan και του Rick Astley.


Ο Anastazio, όπως μας πληροφόρησε η καλή του φίλη Έλενα Πατρόκλου, που εκπροσώπησε την επόμενη χρονιά την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι SOS, προσεβλήθη από κορονοϊό.

Στις 23 Μαρτίου έπεσε σε κώμα και έμεινε σε αυτή την κατάσταση για 21 ημέρες. Ακόμα και τώρα είναι στο νοσοκομείο και οι γιατροί του έχουν πει ότι θα πάρει εξιτήριο στις αρχές Αυγούστου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Έλενα που μιλάει καθημερινά μαζί του, έχει ακόμα και τώρα φοβερούς πόνους στις αρθρώσεις και οι θεράποντες ιατροί του είπαν ότι ενδεχομένως ο covid να του αφήσει κινητικά προβλήματα.

Ο ίδιος από το νοσοκομείο ανέβασε ένα βίντεο, που μιλάει για την περιπέτεια του, θέλοντας να αφυπνίσει όσους πιστεύουν ότι ο κορονοϊός είναι μια απλή γρίπη και δεν τηρούν τα μέτρα προφύλαξης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο αγαπημένος μου φίλος Αναστάζιο από την Κύπρο προσεβλήθη με κορονοϊό και στις 23 μαρτίου έπεσε σε κώμα. Οι θεράποντες ιατροί προβλέπουν να του δώσουν εξιτήριο Αρχές Αυγούστου. Μιλάω καθημερινά μαζί του. Σήμερα μου ειπε οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι τα κατάλοιπα που θα του αφήσει ο κορονοϊός είναι μόνιμα κινητικά προβλήματα! Μην χαλαρώνετε, δεν είναι αστείο, βιώνω τον γολγοθά του ανθρώπου αυτού καθημερινά και οι πόνοι στις αρθρώσεις που έχει κάθε πρωί είναι αβάσταχτοι! Οι γιατροί του συνέστησαν εφόρου ζώης να παίρνει μια αγωγή η οποία αργά η γρήγορα θα του επηρεάσει τα νεφρά. Stay healthy!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Patroklou (@elenapatroklou) στις

Αγαπημένε μου Anastazio, που σε ξέρω από τα εφηβικά μου χρόνια και είσαι ένας από αυτούς που με έκαναν να αγαπήσω τη Eurovision, σου εύχομαι γρήγορα περαστικά!

Και σε όλους τους υπόλοιπους που θεωρείτε ότι δεν κινδυνεύετε, ακούστε τι λέει αυτός ο άνθρωπος που γυμνάζεται όλη του τη ζωή και έχει απίστευτη φυσική κατάσταση.

Ο covid είναι εδώ για αυτό και πρέπει να προσέχουμε!