Τζίνα Αλιμόνου: Το ραντεβού με την εκπομπή Dot και η απάντησή της
Stay tuned

Τζίνα Αλιμόνου: Το ραντεβού με την εκπομπή Dot και η απάντησή της

Τζίνα Αλιμόνου: Το ραντεβού με την εκπομπή Dot και η απάντησή της

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε για το Znews

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα για την Τζίνα Αλιμόνου είναι ότι έχει δεχτεί προτάσεις για να επιστρέψει και στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Η θεατρική πρόταση έγινε από τον Δημήτρη Αποστόλου. Ο γνωστός σεναριογράφος έχει γράψει μία γλυκόπικρη κωμωδία με τον προκλητικό τίτλο “Μπορντέλο”, στην οποία θα πρωταγωνιστούν γυναίκες. Η Τζίνα είδε πολύ θετικά την πρόταση του Δημήτρη, τον οποίο σέβεται και εκτιμά απεριόριστα, αλλά ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά.

Και δικαιολογημένα, αφού όλοι οι παραγωγοί περιμένουν τις οδηγίες της κυβέρνησης για το πως θα λειτουργήσουν τα θέατρα, πριν πάρουν οριστικές αποφάσεις για το τι προχωράει και τι αναβάλλεται για την επόμενη σεζόν.

Η τηλεοπτική πρόταση που έγινε στην Τζίνα Αλιμόνου ήρθε από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την εκπομπή Dot. Αυτό που μαθαίνουμε σήμερα είναι ότι η Τζίνα βρέθηκε χτες στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής και συμφώνησαν με τη Νάνσυ και τον Θανάση να αναλάβει μία στήλη στην εκπομπή.

Τι ακριβώς θα είναι αυτή η στήλη; Η Τζίνα εδώ και δύο χρόνια έχει κάνει το δικό της κανάλι στο youtube, το Good life by Gina, όπου δίνει συμβουλές ευζωίας. Δίνει δηλαδή συμβουλές ομορφιάς, διατροφής,ευεξίας πάντα με στόχο να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη,

Η πρόταση είχε γίνει από τον Αύγουστο, αλλά υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες που δεν είχαν διευκρινιστεί, ώστε να πάρει σάρκα και οστά. Στο χθεσινό ραντεβού οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και η Τζίνα Αλιμόνου θα εμφανίζεται στο Dot μέσα από χρηστικά βίντεο που θα ετοιμάζει.

Θυμίζουμε ότι το Dot θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου.