Βάνα Μπάρμπα: Επιστρέφει στην τηλεόραση και έχουμε τις λεπτομέρειες!
Stay tuned

Βάνα Μπάρμπα: Επιστρέφει στην τηλεόραση και έχουμε τις λεπτομέρειες!

Βάνα Μπάρμπα: Επιστρέφει στην τηλεόραση και έχουμε τις λεπτομέρειες!

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Μπορεί η Βάνα Μπάρμπα να απέχει τα τελευταία χρόνια από τη μικρή οθόνη, όμως ξέρει ότι είναι ένα μέσο που την αγάπησε πολύ. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ επιτυχημένες σειρές και έχει αφήσει το στίγμα της στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ποιος δεν θυμάται άλλωστε την περίφημη φράση «Τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;» που έλεγε η Τζένη Μπότση στον Στράτο Τζώρτζογλου για τη Βάνα Μπάρμπα; Είναι μία ατάκα από το «Σημάδι του έρωτα» που όταν το Mega γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του ψηφίστηκε ως η καλύτερη σειρά!

Η Βάνα στην τηλεόραση δεν έκανε μόνο σίριαλ. Έκανε και εκπομπές. Ξεκίνησε με το «Αλήθειες και ψέματα» στον Alpha που ήταν ένα καθημερινό ζωντανό πρόγραμμα και μετά δοκιμάστηκε και σε τοκ σόου κάνοντας βραδινή εκπομπή με συνεντεύξεις.

Το ίδιο, όπως μαθαίνω, θα κάνει και τώρα.

Η ηθοποιός έχει δώσει τα χέρια με γνωστή εταιρεία παραγωγής που κάνει και το «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια, στην οποία άλλωστε είναι και καλεσμένη την Πέμπτη, 20/1.

Η πρόταση που της έγινε από την εταιρεία αφορούσε μία εκπομπή με συνεντεύξεις. Η Βάνα θα έχει απέναντί της ανθρώπους από τον χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου, του πενταγράμμου και της showbiz γενικότερα και θα προσπαθεί να τους ξεκλειδώσει με τις ερωτήσεις της.

Μάλιστα, όπως μαθαίνω, η εταιρεία ετοιμάζεται να στείλει και την πρόταση μαζί με πιλότο σε κανάλια προκειμένου να κλείσει συμφωνία, αν και υπάρχουν ήδη σταθμοί που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να εντάξουν στο πρόγραμμά τους ένα τοκ σόου με την αγαπημένη ηθοποιό.