Βασιλική Ανδρίτσου: Γιατί δεν θα συνεργαστεί τελικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη;
Stay tuned

Βασιλική Ανδρίτσου: Γιατί δεν θα συνεργαστεί τελικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Βασιλική Ανδρίτσου: Γιατί δεν θα συνεργαστεί τελικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Δεν θα είναι στην παράσταση «Τέλειοι ξένοι»

Μπορεί ο Πέτρος Φιλιππίδης να ανακοίνωσε με χαρά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι θα δουλέψει ξανά με τη Βασιλική Ανδρίτσου, 20 χρόνια μετά τη συνύπαρξή τους στο σίριαλ “Δροσουλίτες” του Star, αλλά τελικά αυτή η συνεργασία δε θα γίνει.

Η ηθοποιός ήταν ενθουσιασμένη που θα πρωταγωνιστούσε στην παράσταση “Τέλειοι ξένοι” που θα ανέβει τον χειμώνα στο θέατρο Αθηνά και θα συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αλλά σε μία περίεργη από κάθε άποψη θεατρική σεζόν, όπου κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα ξεκινήσουν οι παραστάσεις και κατά πόσο τα θέατρα θα μπορούν να λειτουργούν, η ηθοποιός προτίμησε να μην το κάνει. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η κορούλα της είναι ακόμα πολύ μικρή και ως νέα μαμά ζυγίζει περισσότερο τα πράγματα, πριν πάρει την τελική απόφαση.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ηθοποιοί είναι προβληματισμένοι για το αν και κατά πόσο θα μπορούν φέτος να δουλέψουν στο θέατρο. Διότι αν παραμείνει το μέτρο της προσέλευσης του 40% του κοινού και τον χειμώνα, τότε οι περισσότερες παραγωγές δεν θα βγουν οικονομικά.

Πολλοί επίσης φοβούνται ότι σε περίπτωση που υπάρξει νέο κύμα κρουσμάτων τον Οκτώβριο δεν αποκλείεται τα θέατρα να κλείσουν, οπότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα είναι και πόσο διαρκέσει αυτή η θεατρική σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την παράσταση “Τέλειοι ξένοι” που θα σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, έχουν δώσει τα χέρια ο Απόστολος Γκλέτσος, η Ντόρα Μακρυγιάννη και ο Σωκράτης Πατσίκας και αναζητούνται ακόμα τέσσερα άτομα, αφού ο θίασος είναι επταμελής.