Βίκυ Καγιά – Γιώργος Καράβας: Ξανά μαζί μετά το GNTM
Stay tuned

Βίκυ Καγιά – Γιώργος Καράβας: Ξανά μαζί μετά το GNTM

Βίκυ Καγιά – Γιώργος Καράβας: Ξανά μαζί μετά το GNTM

Τι ετοιμάζουν;

Όταν τον Μάιο έγινε γνωστό ότι η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι στο GNTM 4 πολλοί ήταν εκείνοι που ξαφνιάστηκαν και ακόμα περισσότεροι εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί το κανάλι προχώρησε σε αυτή την αλλαγή.

Η εξήγηση ήταν απλή. Η Βίκυ Καγιά είχε συζητήσει με το Star να αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars. Ωστόσο, λόγω του covid, το σόου χορού του Star δεν βγήκε στον αέρα την άνοιξη του 2021, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο και πήρε παράταση για τον Οκτώβριο.

Έτσι δύο projects στα οποία πίστευε πολύ το Star βρέθηκαν να ξεκινούν την ίδια περίοδο και μόνο σε ένα από αυτά θα μπορούσε να συμμετέχει η Βίκυ Καγιά, από την στιγμή που έχει και το Shopping Star.

Κάπως έτσι η Βίκυ Καγιά βρέθηκε να ετοιμάζεται για το Dancing with the Stars που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου και το Greece’s Next Top Model ξεκίνησε με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τους παλιούς γνώριμους Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, και τον Δημήτρη Σκουλό. Σ

την παρέα τους ασφαλώς και ο Γιώργος Καράβας που είναι ένα πρόσωπο που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο περσινό GNTM.

Η Βίκυ Καγιά έχει εξαιρετική σχέση με τον Γιώργο Καράβα και ήταν από τα πρόσωπα που είχαν εισηγηθεί να συμμετέχει ως coach στο παιχνίδι μόδας του Star. Και όχι άδικα αφού έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και από ό,τι φαίνεται και στο μέλλον.

Η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας θα είναι τα βασικά πρόσωπα της νέας καμπάνιας γνωστής εταιρίας με είδη περιποίησης μαλλιών. Οι δυο τους λοιπόν θα βρεθούν ξανά μαζί μπροστά από τις κάμερες, αφού η καμπάνια δεν θα περιλαμβάνει μόνο φωτογραφίσεις, αλλά και τηλεοπτικά σποτ.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα το απολαύσουμε σε λίγες μέρες στις οθόνες μας και θα είναι εκρηκτικό, όπως είναι και η χημεία των δύο top models.