Χ Factor: Η «βιασύνη» στο Mega να βρεθούν οι κριτές και η πρόταση στον Γιώργο Θεοφάνους
Stay tuned

Χ Factor: Η «βιασύνη» στο Mega να βρεθούν οι κριτές και η πρόταση στον Γιώργο Θεοφάνους

Χ Factor: Η «βιασύνη» στο Mega να βρεθούν οι κριτές και η πρόταση στον Γιώργο Θεοφάνους

To ρεπορτάζ του Γιώργου Πουλόπουλου

Σε αναζήτηση προσώπων που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή του X Factor βρίσκεται το Mega. Το κανάλι σκοπεύει να βγάλει το talent show στον αέρα την άνοιξη οπότε στις αρχές Φεβρουαρίου θα πρέπει να αρχίσει γυρίσματα.

Θυμίζουμε ότι στην περίπτωση του X Factor οι κριτές συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής των παικτών και είναι παρόντες σε όλες τις οντισιόν. Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι στέλνουν οι υποψήφιοι αίτηση συμμετοχής, γίνεται μία προεπιλογή από την παραγωγή και οι νέοι τραγουδιστές περνούν από ακρόαση από τους τέσσερις κριτές.

Για να μπορέσουν να οργανωθούν τα πρώτα γυρίσματα θα πρέπει τα μέλη της επιτροπής να έχουν οριστικοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο του 2022.

Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που, όπως μαθαίνω, δέχτηκε πρόταση για να είναι στο X Factor είναι ο Γιώργος Θεοφάνους. Μάλιστα το ομολόγησε ο ίδιος μιλώντας στο «Πρωινό»παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί πρόταση από το Mega.

Μάλιστα, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, η εταιρεία παραγωγής που τρέχει το X Factor για λογαριασμό του Mega θέλησε να μάθει πόσες εκπομπές έχει συμφωνήσει να κάνει ο συνθέτης στο Open και πότε ολοκληρώνεται η συνεργασία του εκεί.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Θεοφάνους θα παρουσιάζει στο Open το «Ένα τραγούδι ακόμα», μία μουσική εκπομπή από την οποία θα περάσει όλο το ελληνικό πεντάγραμμο.

Από την άλλη, ο μουσικοσυνθέτης έχει συνδέσει το όνομά του και με το X Factor, αφού συμμετείχε σε αυτό και παλαιότερα που ήταν στο Open, οπότε δικαιολογημένα θα ταίριαζε πολύ κι εκεί.