«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Αυτός ο ηθοποιός παίρνει τη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη
Stay tuned

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Αυτός ο ηθοποιός παίρνει τη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Αυτός ο ηθοποιός παίρνει τη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ποια ονόματα είχαν πέσει στο τραπέζι; Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε για το Znews

Από την προηγούμενη Δευτέρα που η ΕΡΤ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από την καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» πολλά ήταν τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι και αρκετά που συνομίλησαν με την εταιρία παραγωγής.

Το πρώτο πρόσωπο που ακούστηκε για να αναλάβει τον ρόλο του Παρασκευά ήταν αυτό του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, που ήταν και η πρώτη επιλογή των σεναριογράφων όταν άρχισαν να γράφουν τη συγκεκριμένη σειρά. Ωστόσο, από την στιγμή που ο Χατζηπαναγιώτης έχει δώσει τα χέρια με το Mega για να πρωταγωνιστήσει στο σίριαλ «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που ετοιμάζουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου δεν θα μπορούσε να είναι, μιας και ο «Πλάτανος» θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.

Στη συνέχεια, οι υπεύθυνοι προσανατολίστηκαν στην ιδέα να εντάξουν στο σίριαλ έναν άλλο χαρακτήρα και να εξαφανίσουν τον ρόλο του Παρασκευά που ερμήνευε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η πρώτη σκέψη ήταν να έρθει στο χωριό ο αδελφός του Παρασκευά και υποψήφιος ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις του με το «Καφέ της Χαράς» δεν του επέτρεπαν να κάνει γυρίσματα σε μία καθημερινή σειρά.

Πρόταση, όπως ακούγεται, έγινε και στον Θανάση Ευθυμιάδη, όχι όμως για τον αδελφό του Παρασκευά, αλλά για άλλο ρόλο που θα εντασσόταν στην ιστορία. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αυτή την περίοδο γράφει ένα βιβλίο και έχει αφιερωθεί σε αυτό, οπότε η απάντησή του ήταν αρνητική.

Ένα ακόμα πρόσωπο που άρεσε στους υπεύθυνους ήταν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Πρόταση, όπως αναφέρθηκε και στο «Ευτυχείτε», δέχτηκε χτες το βράδυ και ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος ήταν θετικός.

Πριν από λίγη ώρα μαθαίνω ότι ο Τάσος Χαλκιάς έδωσε τα χέρια με την εταιρία παραγωγής και θα είναι και επίσημα ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον αδελφό του Πέτρου Φιλιππίδη. Μάλιστα, αύριο αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές, ώστε να ξεκινήσει γυρίσματα τη Δευτέρα.