Ξεκινούν τα γυρίσματα του Shopping Star
Stay tuned

Ξεκινούν τα γυρίσματα του Shopping Star

Ξεκινούν τα γυρίσματα του Shopping Star

Πότε θα προβληθούν τα νέα επεισόδια;

Το Shopping Star ήταν το πρώτο από τα προγράμματα του Star που σταμάτησαν όταν λήφθησαν τα περιοριστικά μέτρα.

Με τα καταστήματα κλειστά δεν θα μπορούσαν έτσι κι αλλιώς να συνεχιστούν τα γυρίσματα αφού οι παίκτριες πρέπει κάθε μέρα να πηγαίνουν σε καταστήματα ένδυσης και υπόδυσης, για να διαλέξουν ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και σε κομμωτήρια για να τελειοποιήσουν την εικόνα τους.

Τα γυρίσματα της εκπομπής σταμάτησαν τον Μάρτιο, αλλά μέχρι και το τέλος Απριλίου υπήρχε στοκ επεισοδίων. Από τότε το Shopping Star προβαλλόταν σε επανάληψη.

Αυτό δεν επηρέασε καθόλου την πορεία του στην τηλεθέαση, καθώς καθημερινά το παιχνίδι μόδας χτυπάει εικοσάρια στο νεανικό κοινό, αφήνοντας πίσω του την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Το κανάλι αποφάσισε την επανεκκίνηση των γυρισμάτων στις 25 Μαΐου, παίρνοντας βέβαια όλα τα μέτρα προφύλαξης και φροντίζοντας να τηρεί τις αποστάσεις.

Ωστόσο, τα επεισόδια που θα γυριστούν από τον Μάιο προορίζονται για τον επόμενο κύκλο που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Το Star, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, φροντίζει από νωρίς να κάνει τα γυρίσματα των εκπομπών του και η κίνηση αυτή αποδείχθηκε σωτήρια ειδικά φέτος.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που είχε μεγάλο στοκ επεισοδίων και για το MasterChef, που ήταν το μοναδικό πρόγραμμα που είχε καινούργιο υλικό την περίοδο της καραντίνας.

Μάλιστα, κόντρα στις φήμες που ήθελαν το GNTM να καθυστερεί και να μη βγαίνει στον αέρα το φθινόπωρο, το Star πρόβαλλε χτες και το τρέιλερ και θα ξεκινήσει τα πρώτα κάστινγκ και γυρίσματα τον Ιούνιο.