Χριστίνα Λαμπίρη – Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Αναβάλλονται οι πρεμιέρες τους
Stay tuned

Χριστίνα Λαμπίρη – Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Αναβάλλονται οι πρεμιέρες τους

Χριστίνα Λαμπίρη – Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Αναβάλλονται οι πρεμιέρες τους

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε για το Znews όλο το παρασκήνιο

Δεν ξέρω αν φταίει ο ανάδρομος Ερμής, αλλά δύο εκπομπές που επρόκειτο να ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο μεταφέρονται για τον Φεβρουάριο.

Η πρώτη είναι το “Ό,τι πεις” με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Η εκπομπή θα έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στο Μακεδονία ΤV. Μάλιστα είχε βγει και σχετικό δελτίο τύπου που μας ενημέρωνε για τη σύνθεση της εκπομπής. Σύμφωνα με αυτό, στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη θα βρισκόταν καθημερινά οι δημοσιογράφοι Διονυσία Ζαπατίνα, Γιώργος Μπέζας, Νάνσυ Παραδεισανού και η παίκτρια του Survivor, Σάρα Εσκενάζυ. Επίσης, αυτό που γνωρίζαμε είναι ότι η εκπομπή θα ξεκινούσε καθημερινά στις 17:00 και θα ολοκληρωνόταν στις 19:00.

Ωστόσο, λίγο πριν από την πρεμιέρα, η σύνθεση της ομάδας άλλαξε και στη θέση της Νάνσυς Παραδεισανού θα είναι ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας. Αλλά η εκπομπή δεν θα βγει στον αέρα αυτήν την εβδομάδα και θα ξεκινήσει αν όλα πάνε καλά μέσα στο Φεβρουάριο.

Ούτε όμως το «Σου Κου family» με την Αντελίνα και τον Χάρη βαρθακούρη θα ξεκινήσει στις 23 του μήνα, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Θυμίζουμε ότι το αγαπημένο ζευγάρι έχει συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ να παρουσιάζει ένα lifestyle magazino κάθε Σαββατοκύριακο.

Και σε αυτήν την ομάδα είχαμε αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο Survivor 1, πού επρόκειτο να βρίσκεται κάθε Σαββατοκύριακο στο πλευρό του ζεύγους,  δεν τα βρήκε με το κανάλι. Έτσι, η πρεμιέρα θα καθυστερήσει. Η νέα ημερομηνία που δίνει το κανάλι είναι η 30ή Ιανουαρίου. Ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι μπορεί να πάει μία εβδομάδα παρακάτω και να ξεκινήσει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου.