Your Face Sounds Familiar – Mega Spoiler: Ξέρουμε τον νικητή του τελικού!
Stay tuned

Your Face Sounds Familiar – Mega Spoiler: Ξέρουμε τον νικητή του τελικού!

Your Face Sounds Familiar – Mega Spoiler: Ξέρουμε τον νικητή του τελικού!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Znews - Θα βρίσκεται και του χρόνου στον ΑΝΤ1 η Μαρία Μπεκατώρου;

Όταν ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι θα κάνει το All Star Your Face Sounds Familiar αρκετοί ήταν εκείνοι που απόρησαν με τη συμμετοχή της Τάνιας Μπρειάζου. Κι αυτό γιατί η τραγουδίστρια που δέχτηκε τις καλύτερες κριτικές; για τη φωνή της έλαβε μέρος στον πέμπτο κύκλο του σόου μεταμφιέσεων, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε καν.

Ήταν τότε που το σόου σταμάτησε εξαιτίας του κορονοϊού και έτσι δεν έγιναν ποτέ ο ημιτελικός και ο τελικός για να μάθουμε ποιος θα ήταν ο νικητής του σόου.

Η ίδια η Τάνια, μιλώντας στο ΟΚ! είχε απαντήσει στα σχόλια που είχαν ακουστεί για τη συμμετοχή της στο All Star Your Face Sounds Familiar λέγοντας; «Φυσικά και ήταν έκπληξη. Δυστυχώς επειδή πέρσι το σόου ολοκληρώθηκε νωρίτερα από το προγραμματισμένο δεν μπόρεσα να δείξω στον κόσμο κι άλλες εμφανίσεις που θα αποδείκνυαν ότι θα μπορούσα να συμμετέχω στο All Star. Είναι όμως ένα project που αγάπησα πολύ και χαίρομαι που τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να ενσαρκώσω κι άλλες προσωπικότητες».

Την πιο ηχηρή απάντηση όμως θα τη δώσει η Τάνια στον τελικό του σόου μεταμφιέσεων που θα προβληθεί την Κυριακή. Η τραγουδίστρια, όπως μαθαίνω, είναι η μεγάλη νικήτρια του All Star αφήνοντας πίσω τον Ησαΐα Ματιάμπα, τον Θανάση Αλευρά, τον Ίαν Στρατή, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες που ήταν πραγματικά ένας κι ένας.

Με το All Star Your Face Sounds Familiar ουσιαστικά κλείνει ο κύκλος του σόου, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον. Το κανάλι κρίνει ότι πρέπει το project να ξεκουραστεί πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Έτσι του χρόνου δεν θα υπάρχει το YFSF, το οποίο έτσι και αλλιώς δυσκολεύθηκε αρκετά από τον ανταγωνισμό.

Η Μαρία Μπεκατώρου, που είναι απόλυτα συνδεδεμένη με το συγκεκριμένο project, έχει δεχτεί πρόταση για τρία διαφορετικά projects απο τον ΑΝΤ1, αλλά ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία. Η πρώτη αφορούσε μία μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή που σκοπεύει ο ΑΝΤ1 να βάλει του χρόνου απέναντι από το «Καλύτερα δεν γίνεται». Η δεύτερη αφορά το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όπου της ζήτησαν να είναι στην κριτική επιτροπή. Και η τρίτη ένα νέο μαγειρικό ριάλιτι, μιας και η Μαρία έχει παρουσιάσει στο παρελθόν το MasterChef στο Mega.
Για να δούμε τι θα γίνει τελικά….