Your Face Sounds Familiar spoiler: Αυτός είναι ο νικητής του τρίτου live
Stay tuned

Your Face Sounds Familiar spoiler: Αυτός είναι ο νικητής του τρίτου live

Your Face Sounds Familiar spoiler: Αυτός είναι ο νικητής του τρίτου live

Ποιος παίκτης κέρδισε τις εντυπώσεις;

Μπορεί το γύρισμα του τέταρτου επεισοδίου να αναβλήθηκε, αλλά το τρίτο Your Face Sounds Familiar έχει ήδη μονταριστεί και θα προβληθεί σήμερα το βράδυ.

Μάλιστα, στο στο αποψινό σόου συμμετείχε και ο Κώστας Δόξας, ο οποίος θα ενσάρκωνε τον Εθνικό Σταρ, Ανδρέα Ευαγγελόπουλο.

Ωστόσο, την προηγούμενη Παρασκευή που ανακοίνωσε την αποχώρησή του, δόθηκε η εντολή να αφαιρεθεί όλη του η παρουσία, όπως έγινε και στο δεύτερο επεισόδιο, όπου θα υποδυόταν τον Τριαντάφυλλο.

Ευτυχώς, όπως μου λένε πήγες από το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν ήταν αυτός ο νικητής του τρίτου επεισοδίου γιατί εκεί η παραγωγή θα είχε πρόβλημα. Η εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ήταν, σύμφωνα με το spoiler, αυτή του Θανάση Αλευρά που μεταμορφώθηκε σε… Ντίνο Ηλιόπουλο.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτή η αναποδιά για το Your Face Sounds Familiar. Λίγο πριν γίνει η μαγνητοσκόπηση του τέταρτου επεισοδίου παρουσιάστηκε κρούσμα κορονοϊού. Εννοείται ότι ο σταθμός που τηρεί όλα τα μέτρα προφύλαξης για τους εργαζόμενους έδωσε εντολή να κάνουν τεστ όλοι όσοι εμπλέκονται στη συγκεκριμένη παραγωγή. Τα τεστ θα επαναληφθούν και αυτή την εβδομάδα κι αν όλα βγουν αρνητικά τότε το γύρισμα του τέταρτου επεισοδίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου για να μεταδοθεί δύο μέρες μετά.

Είναι η πρώτη φορά που η μαγνητοσκόπηση έχει μόλις δύο εικοσιτετράωρα διαφορά από την προβολή του επεισοδίου. Συνήθως τα γυρίσματα γίνονταν Τετάρτη και το επεισόδιο μεταδιδόταν Κυριακή. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, το κανάλι επιθυμούσε να υπάρχει back up επεισοδίων κι έτσι τις Τετάρτες γυριζόταν το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας.

Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει στην παρούσα φάση που θα πρέπει να γίνει ένας αγώνας δρόμου για να ετοιμαστεί το επόμενο YFSF.

Ας ελπίσουμε αυτή να είναι και η τελευταία αναποδιά στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί…