Ζέτα Μακρυπούλια: Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1;
Stay tuned

Ζέτα Μακρυπούλια: Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1;

Ζέτα Μακρυπούλια: Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1;

Οι πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου

Εδώ και καιρό ακούμε και διαβάζουμε για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται προκειμένου η Ζέτα Μακρυπούλια να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, αλλά ακόμα επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα ήθελαν τη Ζέτα να συζητάει τρία διαφορετικά πράγματα με τον σταθμό.

Το πρώτο ήταν ασφαλώς το «Ρουκ Ζουκ» που σκίζει σε τηλεθέαση κάθε μέρα.

Το δεύτερο ήταν οι «Προδότες», το ριάλιτι στρατηγικής που ουσιαστικά είναι η τηλεοπτική μεταφορά του παιχνιδιού «Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο».

Μάλιστα, για το παιχνίδι αυτό είχαν γίνει εκτεταμένες συζητήσεις αλλά οι θεατρικές υποχρεώσεις της ηθοποιού δεν της επέτρεπαν να κάνει γυρίσματα αυτή την περίοδο.

Το τρίτο αφορά σε νέο σίριαλ του σταθμού που προετοιμάζεται για το φθινόπωρο. Και σε αυτό η Ζέτα ήταν θετική, γιατί έχει πολύ καιρό να παίξει σε σειρά.

Τελικά, οι δύο πλευρές, τα βρήκαν στα δύο από τα τρία που συζητούσαν, που είναι το σίριαλ και το παιχνίδι.

Ο λόγος που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 έχει να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες του συμβολαίου που αφορούν στη σειρά.

Για το «Ρουκ Ζουκ» είναι όλα δρομολογημένα και μάλιστα έχουν ξεκινήσει και τα κάστινγκ για την αναζήτηση παικτών για την επόμενη χρονιά.

Αυτό μου μετέφερε άνθρωπος που γνωρίζει τα πράγματα από μέσα.

Μάλιστα, επειδή τα γυρίσματα του παιχνιδιού αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις εκλογές, είναι θέμα χρόνου να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μάλιστα, είναι τόσο τυπικό το θέμα πια που και η ίδια πριν από μερικές μέρες μίλησε ανοιχτά για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον σταθμό νομίζοντας ότι έχει βγει δελτίο τύπου.

Ζέτα Μακρυπούλια: Επιβεβαίωσε με τον τρόπο της ότι παραμένει στον ΑΝΤ1 – «Α, το ξέρετε;»