Ζέτα Μακρυπούλια: Ποια παίρνει τη θέση της στη σειρά που θα έπαιζε;
Stay tuned

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποια παίρνει τη θέση της στη σειρά που θα έπαιζε;

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποια παίρνει τη θέση της στη σειρά που θα έπαιζε;

Δεν θα κάνει τελικά σίριαλ στον ΑΝΤ1

Εδώ και πολύ καιρό ακούγαμε ότι στις διαπραγματεύσεις που είχε η Ζέτα Μακρυπούλια με στελέχη του ΑΝΤ1 εκτός από το Ρουκ Ζουκ ήταν και ένα σίριαλ.

Και πιο συγκεκριμένα, είχε ακουστεί και γραφτεί ότι η Ζέτα θα συμπρωταγωνιστούσε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε μία νέα σειρά με τον τίτλο «Ο πρώτος από εμάς».

Μάλιστα, επειδή ο ΑΝΤ1 δεν έβγαλε δελτίο τύπου για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, υπήρχαν δημοσιεύματα που υποστήριξαν ότι αυτό έγινε γιατί ήθελαν μαζί με το Ρουκ Ζουκ να ανακοινώνει και ένα άλλο project με την ηθοποιό.

Η αλήθεια είναι ότι η Ζέτα είχε συζητήσει και για τους Προδότες που τελικά παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ενώ το όνομά της έπαιξε πολύ και για το Your Face Sounds Familiar.

Τελικά, από όλα αυτά, αυτό που έχει κλείσει και προχωράει κανονικά είναι το Ρουκ Ζουκ.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων σε ανανεωμένο πλατό.

Τι θα γίνει όμως με το σίριαλ;

Η Ζέτα, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητά για μία άλλη σειρά που προορίζεται για την πλατφόρμα του ΑΝΤ1, ενώ το καστ για το «Ο πρώτος από εμάς» φαίνεται να έχει κλείσει.

Όπως υποστηρίζουν αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, στο σίριαλ θα παίζουν εκτός από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο Μάριος Αθανασίου, ο Σταύρος Χατζηαγγελάκης, η Αθηνά Οικονομάκου, η Λένα Δροσάκη και η Βίβιαν Κοντομάρη.