Celebrity Travel: Ποιο πολυσυζητημένο ζευγάρι συνοδεύει τον Νίκο Κοκλώνη στη γενέτειρα του Πάμπλο Εσκομπάρ;
Backstage

Celebrity Travel: Ποιο πολυσυζητημένο ζευγάρι συνοδεύει τον Νίκο Κοκλώνη στη γενέτειρα του Πάμπλο Εσκομπάρ;

Celebrity Travel: Ποιο πολυσυζητημένο ζευγάρι συνοδεύει τον Νίκο Κοκλώνη στη γενέτειρα του Πάμπλο Εσκομπάρ;

Έρχεται το πολυαναμενόμενο επεισόδιο από την Κολομβία!

Ξανά στις οθόνες μας αυτήν την Κυριακή, 8 Μαρτίου στις 2020 με ολοκαίνουριο επεισόδιο το Celebrity Travel και ο Νίκος Κοκλώνης.

Το πολυαναμενόμενο επεισόδιο από την Κολομβία, για το οποίο ο Mr Travel μας έχει ήδη προϊδεάσει, είναι έτοιμο και την Κυριακή βγαίνει στον αέρα του Open.

Ο Νίκος Κοκλώνης μας  ξεναγεί στο σύγχρονο πρόσωπο του Μεντεγίν της Κολομβίας.

Η πόλη που μέχρι πριν 10 χρόνια ήταν συνυφασμένη με το έγκλημα και υπήρξε γενέτειρα και έδρα του διαβόητου ναρκοβαρόνου Πάμπλο Εσκομπάρ έχει γυρίσει σελίδα.

Συνταξιδιώτες του Mr Travel σε αυτό το διαφορετικό ταξίδι είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ο τραγουδιστής Άρης Μακρής και η Άννα Μαρία Βέλλη, που έχουμε γνωρίσει μέσα από το δημοφιλές κανάλι της στο YouTube και την τηλεοπτική της παρουσία.

Το ζευγάρι στην πρώτη κοινή του συνέντευξη μιλά στο Νίκο Κοκλώνη για τη σχέση του, τη ζωή μετά τη συγκατοίκηση, αλλά και τις… ακραίες στιγμές του με πολύ χιούμορ και τρέλα, αποδεικνύοντας πως είναι ένα από τα πιο cool νεαρά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Μια περιήγηση σε μια πολύχρωμη πόλη!

Ο Νίκος Κοκλώνης με τους καλεσμένους του περιηγούνται στα πιο καλλιτεχνικά και πολύχρωμα σημεία της πόλης και βλέπουμε όλα τα διαφορετικά πρόσωπα της πολυσυζητημένης πόλης της Κολομβίας.

Μια περιήγηση με πολύ χρώμα, μουσικές και τέχνη σε γειτονιές σκαρφαλωμένες σε απότομους λόφους.

Απαραίτητη στάση, η Πλατεία Φερνάντο Μποτέρο, με τα 23 εντυπωσιακά γλυπτά του διάσημου καλλιτέχνη, που γεννήθηκε εδώ.

Η πιο διάσημη εικαστική παρέμβαση στην πόλη είναι οι κόκκινες κυλιόμενες σκάλες που οδηγούν στην γειτονιά «Κομούνα 13» -μια πρώην κακόφημη γειτονιά- που έχει εξελιχθεί σε παράδεισο του γκράφιτι και του street art, προσελκύοντας τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο.

Κάθε γκράφιτι έχει την ιστορία του και ο Νίκος Κοκλώνης με τους προσκεκλημένους του μαθαίνουν τα μηνύματα πίσω από την εντυπωσιακή τέχνη του δρόμου.

Κάνοντας μια βόλτα με τον Mr Travel στις παλιές κακόφημες φαβέλες βλέπουμε πώς αυτές μεταμορφώνονται σιγά σιγά σε έναν ανερχόμενο τουριστικό προορισμό.