Άρης Μακρής – Άννα Μαρία Βέλλη: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη στον Νίκο Κοκλώνη
Best of

Άρης Μακρής – Άννα Μαρία Βέλλη: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη στον Νίκο Κοκλώνη

Άρης Μακρής – Άννα Μαρία Βέλλη: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη στον Νίκο Κοκλώνη

Όσα είπαν για τις εκδηλώσεις θαυμασμού, τη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα που αρνήθηκαν

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στον Νίκο Κοκλώνη έδωσαν ο Άρης Μακρής και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί με τον Mr Travel στη μακρινή Κολομβία και μέσα σε ένα καταπράσινο σκηνικό μίλησαν για όλα.

Ζηλεύει η Άννα Μαρία τα μηνύματα που στέλνουν στον αγαπημένο της;

“Δεν ζηλεύω γιατί μιλάμε για κοριτσάκια, αν δω μία γυναίκα σίγουρα κάτι θα αισθανθώ μέσα μου. Μου στέλνουν κι εμένα περίεργα μηνύματα. Τα δείχνουμε ο ένας στον άλλον και γελάμε”.

Η Άννα Μαρία εξήγησε από που προέρχεται το ψευδώνυμο Ami με το οποίο την αποκαλούν (από τα αρχικά των δύο μικρών ονομάτων της και από μια φίλη της στο σχολείο).

“Σε καθημερινή βάση υπήρχε κόσμος έξω από το σπίτι μας. Ήθελα να πετάξω τα σκουπίδια με τις πυτζάμες μου και δεν μπορούσα. Οι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού δε με τρόμαξαν, ίσως δεν μου ταιριάζουν σαν χαρακτήρα. Είμαι πιο ήπιων τόνων”.

“Τον κόσμο που σηκώνει το κινητό, εγώ τραμπουκίζω” είπε η Άννα Μαρία όχι για τους παπαράτσι όσο για τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες που βγάζουν φωτογραφίες.

“Σε μια συναυλία μου είχαν κατεβάσει το παντελόνι. Γουρλώνω τα μάτια, σηκώνω το παντελόνι και συνεχίζω να τραγουδάω”, είπε ο Άρης για ένα περιστατικό που του συνέβη.

“Στο X Factor το πήγα τελείως Άρης, παρείστικα κι έτσι βγήκε”, είπε για τη συμμετοχή του στο talent show του Οpen.

https://streamable.com/yezal

Η Άννα Μαρία έχει μεγάλη αδυναμία στις γάτες και έμαθε και στον σύντροφό της να έχει. Ήδη έχουν δύο.

“Επικοινωνώ  μαζί τους, είμαι γάτα, θα ήμουν γάτα σε κάποια άλλη ζωή. Έχω τρελή αδυναμία στον γάτο μου. Δεν κοιμάμαι με τον Άρη, κοιμάμαι με τον γάτο”, είπε.

“Κοιμάται όντως αγκαλιά με τον γάτο της. Εγώ δεν είμαι πολύ της αγκαλιάς στον ύπνο, θέλω τον χώρο μου και την ελευθερία μου, δεν θέλω κάποιος να με σκεπάζει”.

“Ήταν η στιγμή, το κλικ σε ένα πάρτι”, είπε ο Άρης απαντώντας στην ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη πώς τα φτιάξανε.

Η Άννα Μαρία αποκάλυψε ότι της έγινε πρόταση από τον Σάββα Πούμπουρα να κάνουν φάρσα στον Άρη παρόμοια με της Βίκυς Σταυροπούλου.

“Ο λόγος που είπα όχι είναι ότι ο Άρης είναι τόσο απρόβλεπτος, δεν νιώθει φόβο, κίνδυνο, δεν τον νοιάζει και επειδή είναι επικίνδυνο, αν όντως το κάνουν αυτό είναι πολύ επικίνδυνο να μαχαιρώσει άνθρωπο, να πάει πολύ λάθος όλο αυτό. Οπότε είπα αφήστε με να το σκεφτώ, πήρα τον κολλητό του τηλέφωνο και μου είπε όχι”, είπε.

“Το πιο θετικό στοιχείο του Άρη είναι η παιδικότητά του αλλά ταυτόχρονα είναι και το πιο αρνητικό” είπε η Άννα Μαρία.

“Η τρέλα της και η διάθεσή της να δίνει στα πράγματα μια σπιρτάδα γιατί είναι ένας loud άνθρωπος, παρόλο που έχω κι εγώ πολλή ενέργεια” είπε ο Άρης για τα θετικά της Άννας Μαρίας.

“Το αρνητικό της είναι λίγο παραπλήσιο με το αρνητικό. Έχει φουλ ενέργεια που πολλές φορές μεταφράζεται σε… ενεργειονεύρα. Είναι στην τσίτα συνέχεια. Οπότε εγώ που είμαι πολύ χαλαρός άνθρωπος και η προσδοκία μου είναι η ηρεμία, πολλές φορές την ταράζει”.

“Είναι εκνευριστικά χαλαρός” είπε η Άννα Μαρία.

“Αν εκνευριστεί εκνευρίστηκε. Αν εκνευριστεί φεύγω από το σπίτι”, συμπλήρωσε.

“Λόγω του ζωδίου μου είμαι Ταύρος εν υαλοπωλείο” είπε ο Άρης.