Celebrity Travel: Δείτε το πρώτο μέρος του ταξιδιού στη Μαδρίτη
Best of

Celebrity Travel: Δείτε το πρώτο μέρος του ταξιδιού στη Μαδρίτη

Celebrity Travel: Δείτε το πρώτο μέρος του ταξιδιού στη Μαδρίτη

Ο Mr Travel, Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πιο ζωντανή πόλη της Ευρώπης, τη Μαδρίτη. Ένα ξεχωριστό Celebrity Travel στην όμορφη πρωτεύουσα της Ισπανίας και υψομετρικά την ψηλότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης, χτισμένη σε υψόμετρο 670 μέτρων!

Θα επισκεφθούν την PLAZA REAL που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, το ιστορικό Δημαρχείο, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό ATOCHA, την σημαντικότερη πλατεία PUERTA DE SOL, το μοναδικό ναό του Ντέμοντ, το εστιατόριο TOROS, θα παρακολουθήσουν ταυρομαχία στην Αρένα Λας Βέντας και θα γευθούν το αγαπημένο γλυκό των Μαδριλένιων, λουκουμάδες με σοκολάτα, τα περίφημα Churros και το παραδοσιακό Bocadillos de calamares!

Η Κωνσταντίνα μας μιλάει για όλες τις συνεργασίες που έχει κάνει από το παρελθόν μέχρι και σήμερα και ξεκαθαρίζει παρεξηγήσεις. Ακόμα, μας λέει για τις αλλαγές της, για τα ρίσκα που πήρε, για το ποια είναι η πιο αγαπημένη εκπομπή της από ότι έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, με ποια πρώην συνεργάτιδα της θα διάλεγε να πάει διακοπές και τα μελλοντικά της σχέδια.

Ακόμα μετά τα τελευταία δημοσιεύματα απαντάει στο αν τελικά βρήκε τον έρωτα της ζωής της, τι πραγματικά συνέβη στο Survivor και ποιους δύο Έλληνες θεωρεί πολύ γοητευτικούς και σέξι!