Νικολέττα Ράλλη: Το φλερτ με τον Χολίδη και ο χωρισμός με τον Μαυρίδη
Best of

Νικολέττα Ράλλη: Το φλερτ με τον Χολίδη και ο χωρισμός με τον Μαυρίδη

Νικολέττα Ράλλη: Το φλερτ με τον Χολίδη και ο χωρισμός με τον Μαυρίδη

Στη Μαλαισία βρέθηκε η Νικολέττα Ράλλη ως καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη και του Celebrity Travel.

Η παρουσιάστρια περπάτησε μαζί με τον Mr Travel στην πρωτεύουσα της χώρας, την Κουάλα Λουμπούρ και είδαν τα αξιοθέατα.

https://www.instagram.com/p/BvGy99ZDzX3/

Το μοντέλο επισκέφθηκε μια υπαίθρια αγορά τροφίμων και ανακάλυψε νέες γεύσεις ως λάτρης της ασιατικής κουζίνας, ενώ γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, με πιάτα επιλογής του Νίκου Κοκλώνη.

Στη συνέχεια η Νικολέττα πέρασε από 2 δύσκολες δοκιμασίες για καλό σκοπό, συγκεντρώνοντας 2.000 ευρώ που δόθηκαν στη “Θετική Φωνή”.

Η σύγκριση με τη Φαίη Σκορδά

Αναφερόμενη στην καλοκαιρινή της εκπομπή και τα σχόλια που είχαν γίνει σχετικά με το πόσο μοιάζει με “Το Πρωινό” της Φαίης Σκορδά, η παρουσιάστρια είπε πως η εκπομπή της ήταν ίδια με της Φαίης, διότι αυτό ήταν το format, ενώ αποκάλυψε πως υπήρχε στα “σκαριά” μια εκπομπή για το Σαββατοκύριακο στη χειμερινή σεζόν του ΑΝΤ1, κάτι που τελικά όμως δεν προχώρησε.

Ο χωρισμός της με τον Γιώργο Μαυρίδη

Δε γινόταν όμως να μην ερωτηθεί για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Μαυρίδη.

“Με τον Γιώργο δεν είμαστε πια μαζί. Τέλειωσε πολύ όμορφα, είμαστε φίλοι. Μένουμε σε άλλες πόλεις, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω άλλο για αυτό, γιατί δεν είναι τώρα εδώ ο Γιώργος. Αν τύχει, εννοείται ότι μπορεί να βρεθούμε. Ήταν κάτι που έκανε τον κύκλο του και έληξε, μια φιλία μπορεί να κρατήσει περισσότερο” είπε η Νικολέττα Ράλλη.

Η αποκάλυψη για το φλερτ με τον Χρήστο Χολίδη

Ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε για το αν είχε σχέση με τον Χρήστο Χολίδη, κάτι που φαίνεται να ξάφνιασε την παρουσιάστρια, καθώς ο Mr Travel ήξερε και μια ιστορία, όταν είχαν πάει οι δυο τους βόλτα με το αυτοκίνητο.

“Δεν είχα σχέση με τον Χολίδη. Υπήρξε ένα φλερτ με τον Χρήστο και δεν το ήξερε αυτό κανείς. Είχαμε γνωριστεί όταν δούλευα στο MAD. Ο Χρήστος έχει πολύ χιούμορ. Ήταν ο πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή μου στο Star. Με τον Χρήστο χαθήκαμε μετά, αλλά είχαμε μια πολύ καλή σχέση, όχι όμως ερωτική. Πριν από τη συνέντευξη μας στο Star, ήθελα να τον ξαναδώ να μιλήσουμε κι έτσι πήγαμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Επίσης, σε ένα από τα μαγαζιά που έχει ανοίξει, στο Φάληρο, πήγαινα αρκετά συχνά” τόνισε.