Διεθνή

Χωρίς κόσμο για πρώτη φορά εδώ και 114 χρόνια η αλλαγή του χρόνου στην Times Square

Χωρίς κόσμο για πρώτη φορά εδώ και 114 χρόνια η αλλαγή του χρόνου στην Times Square

Virtual η πρωτοχρονιάτικη τελετή

Ο κορονοϊός δημιουργεί πρωτόγνωρες καταστάσεις σε όλον τον κόσμο. Ειδικά στη Νέα Υόρκη, που έχει πληγεί όσο καμία άλλη πόλη στην Αμερική, μια ιστορική απόφαση ήρθε να προστεθεί στο ήδη βαρύ κλίμα στην πόλη.

Για πρώτη φορά εδώ και 114 χρόνια ο εορτασμός της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη διάσημη Times Square θα γίνει χωρίς κόσμο.

Οι Αρχές της πόλης ανακοίνωσαν ότι μπορεί η μεγάλη μπάλα μπορεί να πέσει για να σημάνει την έλευση του 2021 ο κόσμος όμως θα το δει μόνο από την τηλεόραση και το διαδίκτυο.

Η διάσημη πλατεία θα αποκλειστεί από τον κόσμο με τη βοήθεια της Αστυνομίας και όποιο event λάβει χώρα θα γίνει για λόγους μετάδοσης.

Όπως αναφέρει η εταιρεία που διοργανώνει το μεγάλο event την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα υπάρξει συγκεκριμένος ατόμων για τις ανάγκες των μεταδόσεων τηρώντας όλους τους κανόνες κοινωνικής απόσταση.

Οι διοργανωτές του πρωτοχρονιάτικου show πάντως τονίζουν ότι σκοπεύουν να φέρουν εορταστικό κλίμα στον κόσμο αλλά και μια αίσθηση ελπίδας και ανανέωσης παρά τον κορονοϊό και παρά το ότι το όλο event θα είναι virtual.

Exit mobile version