Μύκονος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τo προπληρωμένo πάρτι «συνωστισμού» σε βίλα
Κοινωνία

Μύκονος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τo προπληρωμένo πάρτι «συνωστισμού» σε βίλα

Μύκονος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τo προπληρωμένo πάρτι «συνωστισμού» σε βίλα

Στο εισαγγελέα Σύρου το ζευγάρι που ήταν θετικό στον κορονοϊό

Tην ίδια στιγμή που στη Μύκονο αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας έχουν επιβληθεί αυστηρά περιοριστικά μέτρα για τον έλεγχο της πανδημίας, σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα προπληρωμένα πάρτι σε βίλες του νησιού που όπως φαίνεται είναι εστίες υπερμετάδοσης του ιού.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί έφτασαν στη βίλα με τα 400 άτομα όπου ζευγάρι βρέθηκε θετικό στον ιό και κατείχε ναρκωτικά μετά από καταγγελία κατοίκου για την έντονη μουσική.

Η δικηγόρος Αλεξάνδρα Δήμου ανέφερε: “Έγινε καταγγελία για διατάραξη και από κει το πήρανε χαμπάρι. Μετά η αστυνομία με το drone εντόπισε το πάρτι που γινόταν στη Φτελιά. Εκεί γινόταν το πάρτι γνωστού καταστήματος. Αυτό σημαίνει ότι ένα κατάστημα που δεν μπορεί να λειτουργήσει με πάρτι βρίσκει τρόπο και το κάνει σε βίλες. Στη βίλα δεν τους πιάνουνε ενώ στο κατάστημα στις 12 πρέπει να κατεβάσει τα φώτα”.

Οι προσκλήσεις είχαν ήδη προπληρωθεί. Ο νεαρός ενοικιαστής της βίλας διαφήμιζε μάλιστα το πάρτι μέσω κοινωνικών δικτύων.

“Δεν είναι το πρώτο που κάνει αυτή η βίλα. Αυτά τα πάρτι είναι οργανωμένο κύκλωμα. Αλλάζουν βίλες έτσι ώστε να μην είναι αντιληπτοί” αποκαλύπτει κάτοικος της Μυκόνου.

Στο πάρτι της περασμένης Τετάρτης συνελήφθη και το ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα και βρέθηκε θετικό στο πάρτι ενώ η γυναίκα έφερε πάνω της τη λεγόμενη “ροζ κοκαΐνη” ένα σεξουαλικό διεγερτικό.

Ο ίδιος κάτοικος αναφέρει ότι οι Αρχές γνώριζαν τους συγκεκριμένους ανθρώπους γιατί είχαν ξανάρθει στο νησί

https://streamable.com/tfdu7p