Μυτιλήνη: Έκλεισε σούπερ μάρκετ μετά από κρούσμα κορονοϊού
Κοινωνία

Μυτιλήνη: Έκλεισε σούπερ μάρκετ μετά από κρούσμα κορονοϊού

Μυτιλήνη: Έκλεισε σούπερ μάρκετ μετά από κρούσμα κορονοϊού

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Και άλλο σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας έκλεισε υποκατάστημά του στη Λέσβο μετά από κρούσμα κορονοϊού στο πλαίσιο της διασφάλισης της υγείας του κοινού και του προσωπικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvosnews.net ο υπάλληλος εργαζόταν σε συγκεκριμένο τμήμα του My market και ήταν σε διαδικασία καραντίνας στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης άλλου κρούσματος. Το τεστ βγήκε θετικό ενώ εισήχθη για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η εταιρεία επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ασφάλειας και υπευθυνότητας έσπευσε να κλείσει το υποκατάστημα στη Μυτιλήνη ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες απολύμανσης. Παράλληλα θα γίνει τεστ σε όλους του εργαζομένους του σούπερ μάρκετ.

Η επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο σούπερ μάρκετ ανέφερε:

“Μυτιλήνη, 21/08/2020

Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό λόγω εντοπισμού επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 σε εργαζόμενό μας.

Έχοντας συνεχή προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζόμενων και πελατών μας, προχωράμε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα καταστήσουν την επαναλειτουργία του καταστήματός μας, απόλυτα ασφαλή για όλους,

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφαλείας της εταιρείας, ο υπάλληλος δεν θα προσέλθει για εργασία μέχρι την πλήρη αποθεραπεία του και το σύνολο των εργαζόμενων μας θα υποβληθεί σε τεστ covid -19.

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για το άνοιγμα του καταστήματος μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών σε πλήρη συνεννόηση με τις τοπικές και υγειονομικές αρχές. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση”