8 οίκοι μόδας που “ντύνουν” και το σπίτι
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

8 οίκοι μόδας που “ντύνουν” και το σπίτι

8 οίκοι μόδας που “ντύνουν” και το σπίτι

Υπάρχουν κάποιοι σχεδιαστές μόδας, που δημιουργούν είδη σπιτιού με μεγάλη επιτυχία. Από έπιπλα και υφάσματα μέχρι ποτήρια και πιάτα. Εδώ ,θα δείτε τους οκτώ οίκους που έχουν ξεχωρίσει στο home design και έχουν κάνει μερικά από τα ωραιότερα κομμάτια.

Armani Casa

Armani

Ο ιταλικός οίκος έχει εδώ και χρόνια δημιουργήσει μια σειρά από έπιπλα και αξεσουάρ σπιτιού που είναι πολύ αναγνωρίσιμα για το ξεχωριστό τους design. Απλές γραμμές ,συχνά εμπνευσμένες από την ιαπωνική τέχνη που τόσο αγαπάει ο Giorgio Armani.

Gucci

Gucci

O πιο hot οίκος των τελευταίων ετών δημιούργησε πρόσφατα μια σειρά από μικροέπιπλα και πορσελάνες που φέρουν όλη τη σχεδιαστική φιλοσοφία των ρούχων. Έντονα χρώματα και prints, που έχουν ξεχωρίσει και έχουν αγαπηθεί από όλους τους stylish ανθρώπους του πλανήτη πάνω σε όμορφα αντικείμενα, ταπετσαρίες και έπιπλα που μοιάζουν με έργα τέχνης.

Calvin Klein

Calvin Klein

Ο αμερικανός σχεδιαστής έχει εδώ και χρόνια φτιάξει μια σειρά από “λευκά είδη” που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία. Μινιμαλιστικά σχέδια και χρώματα, εμπνευσμένα από τη φύση, “ντύνουν” το υπνοδωμάτιο με τον πιο chic τρόπο.

Missoni Home

Missoni

Αν και η βασική collection αποτελείται από υφάσματα για έπιπλα, στη συλλογή του ιταλικού οίκου υπάρχουν και κάποια μικροέπιπλα με τα χαρακτηριστικά του prints.

Ralph Lauren

Ralph Lauren

O Αμερικανός σχεδιαστής ήταν από τους πρώτους που δημιούργησαν σειρά “λευκών ειδών” που έγιναν διάσημα σε όλο τον κόσμο. Συνέχισε με δημιουργία επίπλων που και αυτά έγιναν γνωστά και αναγνωρίσιμα στον κόσμο του interior design.

Etro

Etro

Τα γνωστά prints του ιταλικού οίκου δε θα μπορούσαν να μην επεκταθούν στα είδη σπιτιού. Μαξιλάρια, ριχτάρια και άλλα είδη σπιτιού από ύφασμα ,μπορούν να δώσουν έναν τόνο boho και folklor που είναι το χαρακτηριστικό στυλ της Etro.

Kenzo

Kenzo

Ο γαλλικός οίκος με τα funky χρώματα και σχέδια έχει δημιουργήσει μια σειρά “λευκών ειδών” που σε κάνουν να ξυπνάς με χαρά, κοιτώντας απλά τα σκεπάσματά σου και τις πετσέτες του μπάνιου σου.

Hermes

Hermès

Ο πολυτελής γαλλικός οίκος χρησιμοποιώντας το δέρμα σαν πρώτη ύλη έχει δημιουργήσει κάποια έπιπλα που είναι πραγματικά ξεχωριστά και ιδιαίτερα γνωστά στο χώρο του interior design. Και οι πορσελάνες όμως με τα μοναδικά σχέδια της Hermès, έχουν πάντα μια θέση στα σπίτια με υψηλό γούστο.