Τα 9 ανδρικά κομμάτια που είναι “όλη” η φετινή μόδα
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα 9 ανδρικά κομμάτια που είναι “όλη” η φετινή μόδα

Τα 9 ανδρικά κομμάτια που είναι “όλη” η φετινή μόδα

Η ανδρική μόδα αλλάζει κυρίως στις λεπτομέρειες αλλά αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά. Δείτε εδώ τα χρώματα, τα υφάσματα, τις γραμμές και τα κομμάτια που θα σας κάνουν το στυλ σύγχρονο με πολύ απλό τρόπο.

Zara

Κοτλέ σακάκι-Zara

Το κοτλέ έχει κάνει το μεγάλο του comeback μετά από χρόνια και έχει φτάσει μέσα σε αυτή σεζόν στην κορυφή. Αυτό το ταμπά χρώμα είναι ότι πιο μοντέρνο υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Prada

Κοντομάνικο oversized πουκάμισο-Prada

Κοντά φαρδιά μανίκια που φτάνουν στον αγκώνα και χαλαρό στου ώμους και το σώμα. Αυτό είναι το πουκάμισο που έχει φορεθεί από τους stylish άνδρες του πλανήτη. Και φοριέται χειμώνα καλοκαίρι.

Gucci

Τζιν loose fit-Gucci

Όλες οι γραμμές στα ρούχα του σήμερα είναι φαρδιές. Και το τζιν ακολουθεί αυτό τον κανόνα, σε αρκετά ανοιχτό πετροπλυμένο χρώμα και γυρισμένο μπατζάκι.

Falke Luxury

Μάλλινο ζιβάγκο-Falke Luxury

Το ζιβάγκο φέτος έχει την τιμητική του και το σκούρο κόκκινο χρώμα επίσης. Οπότε τι πιο ιδανικό και stylish από ένα μπορντό ζιβάγκο!

Massimo Dutti

Δερμάτινο μπουφάν-Massimo Dutti

Το πιο βολικό μπουφάν, αυτό με πούπουλα, φέτος παίρνει μια πολυτελή μορφή και δημιουργείται από δέρμα. Ένα ρούχο που εκτός από μοντέρνο θα το φοράτε συνεχώς και για πολλά χρόνια…

Balenciaga

Τ-shirt με logo-Balenciaga

Τα t-shirt με logo είναι πλέον τόσο μοντέρνα όσο και στα 90s. Προσοχή όμως στον οίκο, γιατί τα τωρινά trends είναι Gucci, Balenciaga, Off-White και Valentino.

H&M

Βελούδινο παντελόνι-H&M

Αυτό το τόσο πολυτελές και ωραίο στην αφή ύφασμα φέτος κυριαρχεί σε όλα τα ρούχα. Ένα βελούδινο παντελόνι σε μπλε, καφέ ή μπεζ μπορεί να σας δώσει την πινελιά της μόδας και να το φοράτε σχεδόν παντού.

Zara

Σταυρωτό παλτό με ζώνη-Zara

Το χρώμα γκρι είναι το 2018-19 στα πολύ πάνω του. Το ψαροκόκαλο ύφασμα επίσης. Τα σταυρωτά πανωφόρια ακόμα πιο πολύ. Οπότε αυτό το παλτό έχει τρεις από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν συνδυασμένες!

Valentino

Αθλητικά παπούτσια-Valentino

Τα λευκά sneakers πέρσι, φέτος και για τον επόμενο χρόνο θα είναι το βασικό μας παπούτσι. Αφού τα logos έχουν επιτρέψει αυτό το παπούτσι είναι ένας πραγματικά πολύ ενδιαφέρον συνδυασμός.