Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Τα 7 χαρακτηριστικότερα looks για το χειμώνα 2019/2020
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Τα 7 χαρακτηριστικότερα looks για το χειμώνα 2019/2020

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Τα 7 χαρακτηριστικότερα looks για το χειμώνα 2019/2020

Το Μιλάνο μόλις έδειξε τη μόδα για το φθινόπωρο-χειμώνα 2019/2020. Οι μεγάλες φόρμες στα ρούχα και οι αναπάντεχοι συνδυασμοί χρωμάτων ήταν αυτά που κυριάρχησαν σχεδόν σε όλους τους σχεδιαστές. Η Ιταλία μάς έβαλε στο κλίμα του στυλ και όπως πάντα, με ρούχα που οι γυναίκες θέλουν να φοράνε και όχι  να κοιτάνε…

Prada

Όπως κάθε δύο σεζόν ,έτσι και τώρα, η Miuccia Prada άλλαξε τελείως τη λογική των ρούχων που εμφάνισε στο show της. Πιο θηλυκά ρούχα με έντονη μέση, με λουλούδια να είναι και τυπωμένα, αλλά και σαν αληθινά από μετάξι. Η δαντέλα και οι αρβύλες ήταν τα βασικά στοιχεία που θα γίνουν τα super trends παντού…

Salvatore Ferragamo

Δέρμα και μετάξι τα βασικά υλικά που δημιούργησαν μια collection με πολύ ξεχωριστούς συνδυασμούς χρωμάτων. Το ωραίο “μπλέξιμο” του εμπριμέ με γεωμετρικά σχήματα και patchworks ήταν αυτό που χαρακτήρισε όλο το show.

Max Mara

Το καμηλό χρώμα που θα είναι το πιο δυνατό trend της επόμενης σεζόν κυριάρχησε σε αυτή την collection με τα πανωφόρια, όπως πάντα, να κλέβουν την παράσταση. Οι μίνι φούστες με κουφόπιετες και οι ψιλές μπότες από φίδι ήταν αυτά που ξεχώρισαν στο show.

gucci

Gucci

Ένα show βγαλμένο από τον “κόσμο” του καλλιτεχνικού διευθυντή Alessandro Michele που δεν μοιάζει με κανένα άλλο… Τα χρώματα έντονα, το styling περίεργο , οι μάσκες και τα full face καπέλα, ήταν οι πρωταγωνιστές. Η collection είχε πολύ δαντέλα και φαρδιά παντελόνια που δένουν στον αστράγαλο σαν βασικά στοιχεία, με πολλές παραλλαγές.

Fendi

Η τελευταία collection με την επιμέλεια του Karl Lagerfeld για τον ιταλικό οίκο ήταν ένας πολύ δυνατός αποχαιρετισμός. Πρωτότυποι συνδυασμοί χρωμάτων, διάφανες φούστες με πιέτες και δερμάτινα πανωφόρια ήταν αυτά που κυριάρχησαν και έκαναν αυτό το show να είναι πραγματικά ξεχωριστό.

Βottega Veneta

Ο νέος creative director του οίκου, Daniel Lee έδειξε να έπιασε τον παλμό της εποχής και άλλαξε πολλά πράγματα στο πρώτο του show. Η collection είχε πολλά ρούχα από δέρμα που είναι το χαρακτηριστικό του οίκου, αλλά το έκανε με έναν πολύ σύγχρονο τρόπο, όπως με το καπιτονέ φουσκωτό σε πολλά ρούχα ή τα κομμένα με laser κομμάτια που ήταν πολύ εντυπωσιακά.

versace

Versace

Μια νέα ματιά είδαμε στο show του οίκου με το layering να είναι παντού. Ρούχα το ένα πάνω από το άλλο με διαφορετικά χρώματα και υφάσματα, έδεσαν πολύ ωραία με το χαρακτηριστικά “φετιχιστικά” μπουστάκια με τις χρυσές λεπτομέρειες. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι αναφορές στο sporty style που είναι κάτι νέο για τον Versace.

Photos: The Mega Agency, Zuma Press