Karl Lagerfeld: Γιατί δεν εμφανίστηκε στην επίδειξή του;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Karl Lagerfeld: Γιατί δεν εμφανίστηκε στην επίδειξή του;

Karl Lagerfeld: Γιατί δεν εμφανίστηκε στην επίδειξή του;

O 85χρονος “Κάιζερ” της μόδας, Karl Lagerfeld, ξέρει πώς να πυροδοτεί τη συζήτηση γύρω από το όνομά του. Και αυτή τη φορά η συζήτηση δεν αφορούσε την επίδειξη υψηλής ραπτικής του οίκου Chanel στο Παρίσι, για χάρη της οποίας μετέτρεψε το Grand Palais σε μεσογειακή βίλα.

Αφορούσε την ηχηρή παρουσία του από το τέλος της επίδειξης, όπως είθισται να κάνουν οι σχεδιαστές. Και μάλιστα απουσίασε και στις δύο επιδείξεις που πραγματοποιήθηκαν για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν Chanel.

Αισθάνθηκε κουρασμένος

Όλα πήγαιναν καλά και το άστρο της Kaia Gerber έλαμψε στην επίδειξη για την ανοιξιάτικη κολεξιόν του οίκου Chanel τροφοδοτώντας φήμες για προβλήματα στην υγεία του 85χρονου σχεδιαστή.

Και ήρθε η ώρα να παρουσιαστεί το νυφικό της επίδειξης, που ως συνήθως αποτελεί το επιστέγασμα μιας κολεξιόν.

Και ενώ όλοι αδημονούσαν για την εμφάνιση του σχεδιαστή προκειμένου να τον επιβραβεύσουν με το χειροκρότημα αντί για τον Lagerfeld από μία κρυμμένη πόρτα του σκηνικού εμφανίστηκε η Virginie Viard, το δεξί του χέρι εδώ και χρόνια, αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοιχτό.

Είναι η πρώτη φορά που ο Γερμανός μόδιστρος απουσιάζει από επίδειξη.

Στην επίσημη ανακοίνωση του οίκου Chanel αναφέρεται ότι: “Για τον παραδοσιακό χαιρετισμό στο τέλος του show, ο κύριος Lagerfeld, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel, ο οποίος αισθανόταν κουρασμένος, ζήτησε από την Virginie Viard, διευθύντρια δημιουργικού του στούντιο του οίκου, να τον εκπροσωπήσει και να χαιρετίσει τους καλεσμένους μαζί με τη νύφη”.

“Του ευχόμαστε περαστικά”

Στο τέλος της πρώτης επίδειξης είχε ανακοινωθεί ότι ο σχεδιαστής θα εμφανιζόταν στο δεύτερο show που θα γινόταν το μεσημέρι.

Τελικά μετά το τέλος και αυτού ο παρουσιαστής διάβασε ένα ακόμα μήνυμα που έλεγε: “Ευχόμαστε στον κύριο Lagerfeld να αναρρώσει γρήγορα”, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τον τελευταίο χρόνο ο σχεδιαστής έκανε τις περισσότερες από τις εμφανίσεις του στην πασαρέλα από κοινού με την Viard, πυροδοτώντας συζητήσεις περί πιθανής διαδοχής του από τη γυναίκα που θεωρείται το δεξί του χέρι.

Με άρωμα vintage η νέα συλλογή

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ανοιξιάτικη haute couture συλλογή του οίκου Chanel διά χειρός Lagerfeld ήταν μια αναφορά στον 18ο αιώνα.

Για να πετύχει το σκοπό του, ο σχεδιαστής μετέτρεψε το εκθεσιακό κέντρο Grand Palais σε ιταλική έπαυλη με πισίνα και εντυπωσιακό κήπο με επιβλητικά φυτά που ερχόταν σε αντίθεση με το χιονισμένο Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/Bs-B1nQl5hw/?utm_source=ig_web_copy_link