Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου: Τα 5 ωραιότερα looks για τον επόμενο χειμώνα
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου: Τα 5 ωραιότερα looks για τον επόμενο χειμώνα

Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου: Τα 5 ωραιότερα looks για τον επόμενο χειμώνα

To Fashion Week του Λονδίνου μόλις παρουσίασε τις δημιουργίες των σχεδιαστών της βρετανικής μόδας για τον επόμενο χειμώνα 20. Οι τάσεις είναι πλέον σαφής με το καμηλό, το μοβ και τα μπροκάρ υφάσματα να πρωταγωνιστούν σχεδόν σε όλα τα shows. Εδώ τα πέντε ωραιότερα looks από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αγγλίας.

Simone Rocha

Βικτοριανές αναφορές αλλά με έναν πολύ σύγχρονο τρόπο με το μπροκάρ να είναι το βασικό ύφασμα. Τα μπουστιέ που θυμίζουν κορσέδες εποχής πάνω από όλα τα ρούχα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση της Ιρλανδής σχεδιάστριας.

Victoria Beckham

Η επιστροφή της Victoria στο Fashion Week του Λονδίνου μετά από αρκετά χρόνια που έδειχνε στη Νέα Υόρκη έδειξε να επηρέασε και τη συλλογή της. Το καρό με ωραίους συνδυασμούς από μοβ και και κόκκινο με ωραίες σύγχρονες γραμμές ήταν έφτιαξαν μια συλλογή από της καλύτερες του Fashion Week.

burberry

Burberry

Η δεύτερη collection του Riccardo Tisci για τον διάσημο βρετανικό οίκο είχε εκπλήξεις. Με πιο σημαντική αυτή των αθλητικών στοιχείων σε πολλά από τα ρούχα με το συνδυασμό μπεζ με κόκκινο να δημιουργούν μια πολύ μοντέρνα εικόνα σε πολλά looks.

jw-anderson

J.W Anderson

Φαρδιές φόρμες και πολύ ενδιαφέροντα πατρόν ήταν αυτά που έκαναν το show του σχεδιαστή από τα πιο πρωτοποριακά. Το γκρι και το γαλάζιο κυριάρχησαν στα χρώματα και οι κάπες με τα μεγάλα πανωφόρια ήταν σήμα κατατεθέν της collection.

Erdem

Τα λουλούδια που έχουν χαρακτηρίσει τον οίκο δεν έλειψαν ούτε από αυτή τη συλλογή. Φαρδιά και “πλούσια” ρούχα με “ανθισμένα” prints, φιόγκους και βολάν μπαλούν έκαναν και πάλι το θαύμα τους σε μια collection που είναι γεμάτη ιστορικές αναφορές αλλά με πολύ σύγχρονη ματιά.

Photos: Zuma Press, The Mega Agency