Louis Vuitton: Μεγάλα ονόματα στην παρουσίαση της νέας κολεξιόν
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Louis Vuitton: Μεγάλα ονόματα στην παρουσίαση της νέας κολεξιόν

Louis Vuitton: Μεγάλα ονόματα στην παρουσίαση της νέας κολεξιόν

Το ντεφιλέ του Louis Vuitton, που έκλεισε την εβδομάδα του γυναικείου pret-a-porter 2019-2020, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο Λούβρο, σε ένα σκηνικό που θύμιζε Κέντρο Πομπιντού.

“Σοκ” ανάμεσα σε παλιό και νέο

Ο στόχος του Nicola Ghesquière, καλλιτεχνικού διευθυντή του Louis Vuitton και σχεδιαστή των γυναικείων κολεξιόν του, ήταν να “δημιουργήσει το σοκ ανάμεσα στο παλιό και στο τωρινό”, σύμφωνα με το σημείωμα της παρουσίασης.

Για τον λόγο αυτό, οι καλεσμένοι του πέρασαν στον τετράγωνο περίβολο του Λούβρου, παραδοσιακό χώρο των ντεφιλέ του πλουσιότερου οίκου παγκοσμίως, και βρέθηκαν στο αναδομημένο σκηνικό του μουσείου σύγχρονης τέχνης που απέχει ένα και πλέον χιλιόμετρο από εκεί.

Πολλοί stars κάθισαν στην πρώτη σειρά

Οι ηθοποιοί Emma Stone, Jennifer Connelly, Lea Seydoux, Sienna Miller, Emma Roberts, Justin Theroux και το top moden Karlie Kloss ήταν στην πρώτη σειρά.

Δεν άρεσε η κολεξιόν

Η κολεξιόν συνδύασε με τόλμη τα καρό, τις ρίγες, τα μοτίβα με λουλούδια και ζώα και τα χρώματα, το πράσινο, το κίτρινο, το μπλε, το κόκκινο με το μαύρο και το ασημί.

Η κριτικός μόδας των New York Times, Vanessa Friedman, όμως, τη χαρακτήρισε αμέσως «πουρέ κακογουστιάς».

Κομψότητα στην καθημερινότητα

Αλλά για τον Nicola Ghesquière, ο στόχος ήταν να παρουσιάσει το ενδυματολογικό ύφος της γειτονιάς περιμετρικά του Κέντρου Πομπιντού, όπου η παρισινή κομψότητα και το εκλεκτικό καθημερινό ντύσιμο συμβαδίζουν.

“Μου αρέσει αυτή η εντύπωση του ενδυματολογικού melting pot. Τη μεταφέρω σε άλλη κλίμακα σήμερα στον Louis Vuitton”, υπογράμμισε ο σχεδιαστής.

Πηγή: ΑΠΕ