Louis Vuitton: Απίστευτη 12όροφη ολογραφία στο κτίριο στη Νέα Υόρκη
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Louis Vuitton: Απίστευτη 12όροφη ολογραφία στο κτίριο στη Νέα Υόρκη

Louis Vuitton: Απίστευτη 12όροφη ολογραφία στο κτίριο στη Νέα Υόρκη

Αν μη τι άλλο, ο οίκος Louis Vuitton ξέρει και πώς να προωθεί τις κολεξιόν του αλλά και πώς να δημιουργεί… τέχνη! Αυτή τη φορά τα βλέμματα τράβηξαν όχι τόσο οι δημιουργίες της νέας του ανδρικής κολεξιόν για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019, όσο μια 12όροφη ολογραφία που κοσμεί το κτίριό του στην 5η Λεωφόρο στη Νέα Υόρκη.

Ο δημιουργός της δεν είναι άλλος από τον Virgil Abloh, τον σχεδιαστή της συγκεκριμένης κολεξιόν. Ο Αμερικανός σχεδιαστής, DJ και μουσικός παραγωγός, ιδρυτής της εταιρείας Off White, από τον περασμένο Μάρτιο έχει αναλάβει καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών κολεξιόν του γαλλικού οίκου.

Και αν αναρωτιέστε πού έχετε ξανακούσει το όνομά του, είναι ο άνθρωπος που έκανε τη Serena Williams να φορέσει μαύρο τούτου σε αγώνα τένις.

https://www.instagram.com/p/BmbEioOgnco/?utm_source=ig_web_copy_link

Μια μοναδική οφθαλμαπάτη

Σε μια πόλη με αέναη κίνηση όπως η Νέα Υόρκη, ο Abloh επέλεξε να “ντύσει” τη γωνία του καταστήματος Louis Vuitton στην 5η Λεωφόρο με μια οφθαλμαπάτη ενός γιγαντιαίου μανεκέν, ύψους 12 ορόφων. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να προωθήσει τη νέα του κολεξιόν που έχει ως πηγή έμπνευσης  το κλασικό μιούζικαλ του 1939 «Ο Μάγος του Οζ».

https://www.instagram.com/p/Bsa0tt0hpAc/?utm_source=ig_web_copy_link

Για να εορτάσει το λανσάρισμα της κολεξιόν, εκτός από την ολογραφία, ο Abloh σχεδίασε βιτρίνες με σύννεφα στους ουρανούς και χαλιά λουλουδιών.

https://www.instagram.com/p/BsbeO8fBEJt/?utm_source=ig_web_copy_link

Σε κρεασιόν της κολεξιόν φιγουράρουν λιβάδια με ολοκόκκινες παπαρούνες ή πινελιές στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ακολουθήσει αυτό το αισθητικό μονοπάτι: μια παρόμοια φιγούρα, κουλουριασμένη, κοσμεί δύο ορόφους του σιδηροδρομικού σταθμού Χαρατζούκου, στο Τόκιο:

https://www.instagram.com/p/BsafS1TB99l/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ