Νέα Υόρκη: Τα 6 looks που σηματοδοτούν τη μόδα του χειμώνα 2019/2020
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Νέα Υόρκη: Τα 6 looks που σηματοδοτούν τη μόδα του χειμώνα 2019/2020

Νέα Υόρκη: Τα 6 looks που σηματοδοτούν τη μόδα του χειμώνα 2019/2020

Μετά την ολοκλήρωση της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης οι τάσεις για τον επόμενο χειμώνα είναι εμφανείς. Οι διασημότεροι σχεδιαστές και fashion brands της Αμερικής δίνουν το στίγμα τους για τα trends που έρχονται.

Και επειδή πολλά από τα ρούχα που αγοράζουμε είναι για όλες τις εποχές, πάρτε ιδέες και φροντίστε από τώρα για να αποκτήσετε κομμάτια που θα φορέσετε και την επόμενη σεζόν και θα είναι cool!

tom-ford

Τom Ford

O αμερικανός super star σχεδιαστής έμεινε πιστός στα αγαπημένα του 70s και παρουσίασε απλές γραμμές στα ρούχα του, με έντονο πειραματισμό στον συνδυασμό των χρωμάτων. Οι γούνες και τα “μεγάλα” του παλτό έκλεψαν την παράσταση.

Boss

Πάντα ευκολοφόρετα και χωρίς υπερβολές, τα ρούχα του brand σαν κυρίαρχο χρώμα είχαν το καμηλό σε συνδυασμό με το καφέ. Οι κάθετε ρίγες με διαφορετικά χρώματα ήταν το βασικό χαρακτηριστικό σχεδόν όλης της collection.

Zimmermann

Δέρμα και δαντέλα ήταν τα βασικά υλικά για το μοδάτο αμερικάνικο brand με τα βολάν και τον ρομαντισμό στα φορέματα και τα tops να συνεχίζουν την τόσο επιτυχημένη πορεία του Zimmermann στο σύγχρονο στυλ.

Michael Kors

Μια πολύ ενδιαφέρουσα collection με έντονο το δέρμα σαν υλικό και τα patchwork να κυριαρχούν σε ρούχα και παπούτσια. Ο συνδυασμός με εμπριμέ έδειξε τελικά να έχει ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα, κάνοντας τις επιρροές από τα 70s εξαιρετικά σύγχρονες.

Marc Jacobs

Φαρδιές φούστες και φορέματα με ακόμα πιο φαρδιά παλτό σε pop pastel χρώματα, σε αυτή την collection είδαμε πως μια μπάμπουσκα μπορεί να είναι super stylish.

Helmut Lang

Συνεχίζοντας την δουλειά που ξεκίνησε ο νέος creative director του οίκου, Shayne Oliver, παρουσίασε χαρακτηριστικά κομμάτια από το αρχείο του οίκου, που μεσουράνησε στα 00s με σύνολα από μονοχρωμίες. Οι τσέπες, τα κοστούμια, τα μυτερά παπούτσια και οι πολύ απλές γραμμές ήταν και πάλι ο βασικός πυλώνας όλης τη συλλογής.

Photos: Zuma Press