Νεανικό πρόσωπο; Η Τέτα Καμπουρέλη μάς συμβουλεύει!
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Νεανικό πρόσωπο; Η Τέτα Καμπουρέλη μάς συμβουλεύει!

Νεανικό πρόσωπο; Η Τέτα Καμπουρέλη μάς συμβουλεύει!

Οι ρυτίδες είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ και περισσότερο φυσικά τις γυναίκες. Ο χρόνος που περνά, η έκθεση στον ήλιο, η κακή ποιότητα ζωής, δημιουργούν σημάδια που αντανακλώνται στο πρόσωπό μας. Η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη όμως είναι εδώ για να μας δώσει τα “φώτα” της για ένα πρόσωπο νεανικό και λαμπερό.

“Υπάρχουν κάποιες συνήθειες και κάποια βήματα τα οποία εγώ ακολουθώ πιστά τόσα χρόνια, που αν κι εσείς τα εντάξετε στην καθημερινότητά σας, μπορείτε τουλάχιστον να επιβραδύνετε την εμφάνιση των ρυτίδων”, μας λέει και ιδού!

Διαλέγουμε τη σωστή κρέμα

Οι αντιγηραντικές κρέμες ενυδατώνουν, μειώνουν ορατά τις ρυτίδες και καταπολεμούν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, προσφέροντας λεία, σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα.

Αρκεί πάντα να επιλέγεται η κατάλληλη, αυτή δηλαδή που ταιριάζει με τον τύπο της επιδερμίδας μας και την ηλικία.

Η Τέτα, ως επαγγελματίας, έχει και αγαπημένο προϊόν που εμπιστεύεται: “Οι αγαπημένες μου κρέμες της Gooderm, αποκαθιστούν τη δερμική πυκνότητα και επαναπροσδιορίζουν το περίγραμμα! Παράλληλα, καταπολεμούν τη χαλάρωση, χαρίζουν άμεση σύσφιξη και ελαστικότητα και δρουν άμεσα κατά των ρυτίδων”.

Η Τέτα Καμπουρέλη μας δίνει συμβουλές ομορφιάς

Η Τέτα Καμπουρέλη μας δίνει συμβουλές ομορφιάς

Η αντιγηραντική άσκηση

Η Τέτα Καμπουρέλη μας προτείνει δύο φορές την εβδομάδα να κάνουμε μασάζ σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου μας.

  • Με το μεσαίο δάχτυλο κάθε χεριού, κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις μετρώντας μέχρι το 10, στο σημείο κάτω από τα μάτια, όπου σχηματίζεται το λεγόμενο «πόδι της χήνας».
  • Αφού μετρήσετε ως το 10, επαναλάβετε τη διαδικασία, κάνοντας κυκλικές κινήσεις προς την αντίθετη φορά αλλά πάντα με τον ίδιο ρυθμό.
  • Αφού το κάνετε για 5 λεπτά, βάλτε την ενυδατική σας κρέμα.

Επτά συμβουλές νεότητας από την Τέτα

  1. Η συστηματική γυμναστική αυξάνει τις αντοχές και τη μυϊκή μάζα, ισορροπεί την οστική πυκνότητα και συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων, χαρίζοντας ζωντάνια και ευεξία.
  2. Το νερό, η ενυδάτωση με μια καλή κρέμα και ο σωστός καθαρισμός ειδικά μετά το μακιγιάζ, είναι τα must και οφείλει κάθε γυναίκα να τα κάνει. Η ενυδάτωση της επιδερμίδας μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει.
  3. Πηγή νεότητας φυσικά αποτελεί και ο ύπνος! Κοιμηθείτε τις σωστές ώρες και φροντίστε να μην ξενυχτάτε άσκοπα.
  4. Δεν έχει σημασία τι εποχή διανύουμε και γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να χρησιμοποιείτε καθημερινά αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας και να φοράτε γυαλιά ηλίου όταν εκτίθεστε σε αυτόν.
  5. Ο ήλιος είναι ένας βασικός εχθρός και προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος, δίνοντάς του ξηρή και άτονη όψη, που καμία από εμάς δεν τη θέλει! “Η αντηλιακή κρέμα Sun Screen SATIN SENSE της Gooderm, έχει τέλεια υφή και προσφέρει πρωτοποριακή αντηλιακή προστασία, ενώ μπορείτε να την βρείτε και με… χρώμα, με αποτέλεσμα να μη χρειαστεί να επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας φορώντας make up”, προτείνει η Τέτα.
  6. Κάποια τρόφιμα που πρέπει να βάλετε οπωσδήποτε στη διατροφή σας είναι η ντομάτα, τα αυγά, τα μύρτιλα, το κάρδαμο, το λευκό τσάι και το ελαιόλαδο. Συνδυάστε τα με κάποια σαλάτα ή με το σνακ σας!
  7. Σίγουρα θα πρέπει να διακόψετε το κάπνισμα, να περιορίσετε την κατανάλωση ζάχαρης και να έχετε υπόψιν σας πως οι δερματολόγοι προειδοποιούν ότι, κοιτάζοντας συνεχώς την οθόνη του smartphone, προκαλείται χαλάρωση στο λαιμό και στο πρόσωπο.

“Λάβετε σοβαρά υπόψιν όλα αυτά και μην ξεχνάτε πως ο λαιμός και το ντεκολτέ, χρειάζονται ακριβώς την ίδια περιποίηση όπως και το πρόσωπο”, μας θυμίζει η Τέτα!