Netflix: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ μόδας με θέμα τον οίκο Chanel
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Netflix: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ μόδας με θέμα τον οίκο Chanel

Netflix: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ μόδας με θέμα τον οίκο Chanel

Η επίδειξη του οίκου Chanel για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 θα είναι το θέμα του πρώτου επεισοδίου της σειράς ντοκιμαντέρ “7 Days Out” που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix από την 21η Δεκεμβρίου.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Andew Rossi, ο οποίος έχει δώσει προηγουμένως, μια πίσω από τη σκηνή ματιά στο Met Gala, στην ταινία του “The First Monday in May”, και παρακολουθεί τον creative director του οίκου, Karl Lagerfeld, καθώς κάνει τις προετοιμασίες την τελευταία εβδομάδα πριν από το show της ανοιξιάτικης συλλογής του.

Στην επίδειξη, ο Karl Lagerfeld μετέφερε τους επισκέπτες σε ένα πάρτι σε κήπο στο Grand Palais στο Παρίσι, στο οποίο έκανε ντεμπούτο ως νύφη η Adut Akech Bior, μοντέλο με καταγωγή από την Αυστραλία και το Σουδάν, η δεύτερη μαύρη νύφη στην ιστορία του Chanel, μετά την Alek Wek.

https://www.instagram.com/p/Bogfnw2gMjV/?utm_source=ig_web_copy_link

Σύμφωνα με το WWD, στον Ρόσι δόθηκε η ελευθερία να κινηματογραφήσει ό,τι ήθελε, με πλήρη πρόσβαση στον Lagerfeld και την ομάδα του, καθώς εργάζονταν στο στούντιο και στα ατελιέ υψηλής ραπτικής του οίκου Chanel, οπότε το αποτέλεσμα είναι μία συναρπαστική εικόνα του τι συμβαίνει πέρα από το φως της δημοσιότητας.

Άλλα επεισόδια της σειράς 7 Days Out θα καλύπτουν οραματιστές και τις ομάδες τους στους τομείς της μόδας, του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας, του κινηματογράφου, του διαστήματος.