Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι τάσεις του χειμώνα (Μέρος 2ο)
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι τάσεις του χειμώνα (Μέρος 2ο)

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι τάσεις του χειμώνα (Μέρος 2ο)

Με τα shows του Παρισιού ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των κολεξιόν για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019-2020. Οι μεγαλύτεροι και πιο εμβληματικοί οίκοι έκαναν τις παρουσιάσεις τους τελευταίοι για να μας γεμίσουν με ιδέες και σύγχρονες εικόνες της μόδας που θα έρθει σε περίπου έναν χρόνο.

Δείτε εδώ το πρώτο μέρος της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού

Alexander McQueen

Κόκκινο και μαύρο για άλλη μια σεζόν, με ασυμμετρίες και bustier ως βασικά στοιχεία της συλλογής. Οι ψηλές αρβύλες με καψούλια και κορδόνια με χρώμα έδωσαν έναν punk αέρα σε όλα τα looks.

Miu Miu

Με το χακί σαν βασικό χρώμα και το print παραλλαγή σε πολλά ρούχα, η κολεξιόν είναι ένα ενδιαφέρον “μπλέξιμο” από βολάν, στρατιωτικά στοιχεία και ψηλές κάλτσες που έδιναν έναν σέξι τόνο σε κάθε look.

Givenchy

Πολλές αναφορές στη δεκαετία του 80, όπως οι έντονοι ώμοι, ήταν και εδώ το βασικό στοιχείο. Όλα όμως τα ρούχα εξαιρετικά σύγχρονα και ευκολοφόρετα με πολύ “έξυπνα” υφάσματα και χρώματα που ήταν μια έκπληξη για τον οίκο που μας έχει συνηθίσει στο μαύρο.

Lacoste

Η νέα creative director, Louise Troller, δείχνει να κάνει πολύ σωστά την αλλαγή που χρειαζόταν η χαρακτηρισμένη ως αθλητική μάρκα. Τα μάλλινα υφάσματα και τα χρώματα, όπως το καμηλό, ήταν πρωταγωνιστές της συλλογής με μικρές λεπτομέρειες από αθλητικά ρούχα να τα κάνουν πολύ σύγχρονα και ελκυστικά για τους stylish ανθρώπους του σήμερα.

Louis Vuitton

Και εδώ τα 80s είναι η βασική έμπνευση με τον creative director, Nicolas Ghesquière να το κάνει με έναν δικό του πολύ μοντέρνο τρόπο. Βολάν, παγιέτες, animal print και έντονα χρώματα στα παπούτσια έκαναν μια κολεξιόν ιδιαίτερα ξεχωριστή που μπορεί να φορεθεί και από πολύ νέους ανθρώπους…

Chanel

Η τελευταία συλλογή υπό το την επίβλεψη του Karl Lagerfeld ήταν από τις πιο άρτιες που έχουν παρουσιαστεί ποτέ. Με το άσπρο και το μαύρο να κυριαρχεί, είδαμε από ρούχα πόλης μέχρι αθλητικά, και από ρούχα γραφείου μέχρι πολυτελή βραδινά. Ο Karl χαιρέτησε της φανατικές του θαυμάστριες με τον καλύτερο τρόπο με μια collection που θεωρείται εκ των πραγμάτων συλλεκτική…