Ξεκινούν προσφορές και εκπτώσεις: Τι πρέπει να προσέξετε
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Ξεκινούν προσφορές και εκπτώσεις: Τι πρέπει να προσέξετε

Ξεκινούν προσφορές και εκπτώσεις: Τι πρέπει να προσέξετε

Οι μεμονωμένες προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει και σε λίγο ξεκινούν και οι επίσημες εκπτώσεις. Προσέξτε τα παρακάτω ώστε να μην σπαταλάτε λάθος τα χρήματα σας και κάνετε άσκοπες αγορές. Οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν πάντα τη δεύτερη Δευτέρα του μήνα Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στα τέλη Φεβρουαρίου. Οι χειμερινές εκπτώσεις 2019 θα διαρκέσουν από Δευτέρα 14 Ιανουαρίου έως Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

Μην επηρεάζεστε από το ποσοστό της έκπτωσης

Ένα καλό τρικ, είναι να μην κοιτάζετε καθόλου τις τιμές, αλλά τι σας λείπει και χρειάζεστε πραγματικά. Πρώτα κάντε την επιλογή και μετά κοιτάξτε το ποσοστό έκπτωσης και την τιμή.

Επίσης τα εκκεντρικά κομμάτια, που έχουν συνήθως τη μεγαλύτερη έκπτωση, αν δεν τα φορέσετε ποτέ, μην τα πάρετε επειδή έχουν απλά καλή τιμή.

Μην αγοράζετε “χαρακτηριστικά” κομμάτια της σεζόν

Το να πάρετε ένα κομμάτι σε animal print στις εκπτώσεις, αν δεν το έχετε ήδη, είναι σαν να αγοράζετε γιαούρτι που λήγει σε λίγες μέρες.

Είτε είναι “χαρακτηριστικό” κομμάτι από τη συλλογή κάποιου designer, είτε μια μαζική τάση όπως η παραπάνω, θα μοιάζει “παλιό” σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Πάρτε κάτι αξίας

Οι εκπτώσεις είναι μια ευκαιρία να συγκεντρώσετε ένα budget και να πάρετε κάτι που θα το έχετε και θα το φοράτε για πάντα.

Ένα καλό παλτό, ένα κοστούμι, ένα καλοραμμένο μαύρο φόρεμα, ένα κασμιρένιο πουλόβερ, ένα μάλλινο σακάκι και τα αξεσουάρ από κάποιο αγαπημένο σας designer είναι οι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις τάσεις της μόδας της επόμενης σεζόν

Έχουν ήδη γίνει τα shows και του καλοκαιριού και του επόμενου χειμώνα. Δείτε τι θα είναι hot τις επόμενες δύο σεζόν και βρείτε κάτι που υπάρχει ήδη και έχει έκπτωση.

Σκεφτείτε το πρόγραμμα “εμφανίσεων” σας το επόμενο διάστημα και το καλοκαίρι

Δείτε αν έχετε κάποιο γάμο, επαγγελματική εκδήλωση, βαφτίσια κ.τ.λ. και πάρτε τώρα αυτό που θέλετε να φορέσετε τότε, γλυτώνοντας ένα σεβαστό ποσό. Έτσι, θα έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο. Άλλωστε τα βραδινά και επίσημα ρούχα έχουν μια τεράστια ποικιλία που μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές.

Μην αγοράζετε πράγματα που ήδη έχετε και μάλιστα σε πολλές εκδοχές

Όλοι έχουμε ένα “κόλλημα”, άλλος με τα παπούτσια, άλλος με τα παλτά κ.τ.λ. Το ότι έχει όμως κάτι έκπτωση ενώ έχετε δεκάδες παρόμοια ρούχα και αξεσουάρ στη ντουλάπα δεν θα σας κάνουν καμία διαφορά στη γκαρνταρόμπα, θα κάνει, όμως, στο πορτοφόλι σας.

Επίσης, δεν θα αναπληρώσει εκείνο το κενό για ένα καλό μπουφάν που όλο αναβάλλετε να πάρετε.

Ξέρω εγώ τι λέω για του μπουφάν…